Chesapeake Shores seizoen 5 is wekelijks te zien op Netflix

Eerder werd bekendgemaakt dat de populaire Hallmark Series genaamd Chesapeake Shores zou eindigen na 4 prachtige seizoenen. Fans waren erg teleurgesteld, maar kregen vervolgens het goede nieuws dat de cast toch terug zou keren voor een vijfde deel van de romantische hitserie. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release date van Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Chesapeake Shores over?

Een jonge vrouw keert terug naar haar geboortestad om de falende herberg van haar zus te helpen redden, waar ze vecht met herinneringen en gezichten uit haar verleden. Abby O’Brien Winters keert terug naar Chesapeake Shores wanneer ze een paniekerig telefoontje krijgt van haar jongere zus Jess, die de charmante herberg op Eagle Point heeft gerenoveerd.

Titel: Chesapeake Shores
Soort: Serie
Jaar: 2016
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Romantiek, Drama, Romantische dramaserie
Makers: Nancey Silvers, John Tinker
Cast: Jesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven
IMDb: 7.6 uit 4.900 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix in België?

Allereerst is het belangrijk om te weten dat het filmen van seizoen 5 van start gaat op 12 april 2021. Dat liet de schrijfster van de boekenreeks waarop de serie gebaseerd is, Sherryl Woods, weten via een bericht op Twitter.

Vervolgens is ook bekendgemaakt dat het nieuwe seizoen van de romantische dramaserie van start zou moeten gaan op Hallmark Channel in de Verenigde Staten op 15 augustus 2021 met wekelijks een nieuwe aflevering. Wel laat Woods weten dat dit onder voorbehoud is van problemen die kunnen ontstaan door de Coronacrisis, welke een vertragende impact zouden kunnen hebben op het filmen van het vijfde seizoen.

De grote vraag blijft natuurlijk: als de serie live gaat op 15 augustus 2021, wanneer zal Chesapeake Shores seizoen 5 dan op Netflix in België te zien zijn? Netflix heeft hier inmiddels over laten weten dat de afleveringen van de Hallmark-serie één dag later online op Netflix België. Vanaf 16 augustus 2021 kunnen we dus genieten van Cheseapeake Shores seizoen 5 op Netflix België met wekelijks een nieuwe aflevering!

  1. Waar kun je Chesapeake Shores online kijken?

    In België is de romantische dramaserie Chesapeake Shores momenteel enkel te zien op Netflix en dus niet op andere streamingdiensten als Disney+ en Amazon Prime Video.

  2. Wanneer komt Chesapeake Shores seizoen 5 op Netflix in België?

    Chesapeake Shores seizoen 5 is vanaf 16 augustus 2021 te zien op Netflix met wekelijks een nieuwe aflevering.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Chesapeake Shores vind je hier 🍿

Kom er een Chesapeake Shores seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de serie eerder door producent Hallmark gecanceld was, lijkt het er niet op dat er een seizoen 6 van Chesapeake Shores zal volgen. Mocht dat toch wel zo zijn, dan hoor je dat natuurlijk direct op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Chesapeake Shores seizoen 5?

Er is helaas nog geen trailer van seizoen 5 van Chesapeake Shores, maar wel hebben de makers alvast een korte teaser gedeeld die hieronder te bekijken is.