‘Chesapeake Shores’ seizoen 6 is nu wekelijks te zien op Netflix

Seizoen 6 van de romantische dramaserie ‘Chesapeake Shores’ is deze week van start gegaan, maar hiermee is tevens de laatste set afleveringen ingeluid door Netflix. Bitterzoet nieuws dus voor fans van de serie die is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Sherryl Woods en in 2016 in première ging.

Seizoen 6 van Chesapeake Shores is begonnen

De Amerikaanse zender Hallmark Channel heeft seizoen 6 van de populaire serie Chesapeake Shores eerder al officieel aangekondigd, maar de uitzendingen zijn inmiddels ook al begonnen. Het zesde seizoen zal tevens het laatste deel van de door fans geliefde serie worden. Chesapeake Shores scoort een cijfer van 7,6/10 op IMDb en is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van de schrijfster Sherryl Woods. Seizoen 6 zal bestaan uit 10 afleveringen.

Wanneer zullen de nieuwe afleveringen op Netflix in België verschijnen?

De eerste vijf seizoenen van deze romantische dramaserie waren al te zien op Netflix. Seizoen 5 verscheen in augustus 2021. De releasedatum van het zesde seizoen op Netflix NL bleek te vallen op maandag 15 augustus, waarna wekelijks een nieuwe aflevering online zal verschijnen bij het video on demand-platform.

Verhaal, informatie en trailer van ‘Chesapeake Shores’

De machtige carrièrevrouw Abby O’Brien is van haar geboorteplaats Chesapeake Shores naar de grote stad New York gekomen. Wanneer de gescheiden moeder van een tweeling een reis naar huis maakt, wordt ze geconfronteerd met mensen uit haar verleden. Waaronder haar middelbare schoolliefde Trace, de compromisloze vader Mick en de gewaardeerde grootmoeder Nell. Het is deze blik op haar verleden, gecombineerd met het besef dat haar carrière haar vermogen om een ​​hands-on moeder voor haar dochters te zijn, beperkt. Dit doet Abby ertoe kiezen om definitief terug te keren naar Chesapeake Shores.

TitelChesapeake Shores
Jaar2016-
SoortSerie
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Familie
MakersJohn Tinker en Nancy Silvers
CastJesse Metcalfe, Meghan Ory, Barbara Niven, Laci J. Mailey, Emilie Ullerup, Brendan Penny, Andrew Francis, Diane Ladd, Treat Williams, Robert Buckley
KijkenBekijk direct op Netflix