Chicago Fire seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Maar liefst 11 seizoenen (!) zijn er al gemaakt van de razend populaire serie Chicago Fire, maar momenteel kun je in België slechts deel 1 tot en met 4 bewonderen op Netflix en op Amazon’s streamingdienst Prime Video. Benieuwd wanneer volgende seizoenen online zullen verschijnen? Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Chicago Fire seizoen 5 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Chicago Fire over?

Deze spannende dramaserie gaat over de professionele en persoonlijke levens van brandweerlieden en paramedici die onder lastige omstandigheden werken in Chicago.

Titel: Chicago Fire
Jaar: 2012
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama
Duur: 11 seizoenen
Makers: Michael Brandt, Derek Haas
Cast: Jesse Spencer, Taylor Kinney, David Eigenberg, Joe Minoso, Christian Stolte
IMDb: 8,0 uit 42.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu op Netflix
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Chicago Fire seizoen 5 op Netflix?

Op 27 september 2012 verscheen de eerste aflevering van seizoen 5 van Chicago Fire al op de televisie, waarna de laatste aflevering op 22 mei 2013 volgde. Nu, bijna 10 jaar later, zijn echter nog enkel de eerste vier seizoenen via Netflix en Amazon Prime Video te bekijken. Bij de eerstgenoemde streamingdienst verschenen deze delen pas online op 1 september 2021.

In België heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Fire weten te bemachtigen, waardoor deze delen niet te zien zijn in het Belgische aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit België naar het vijfde seizoen van Chicago Fire kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vijfde seizoen van Chicago Fire kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Fire bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

  1. Waar kun je de serie Chicago Fire online kijken?

    Je kunt op het moment van schrijven enkel op Netflix en Amazon Prime Video naar de serie Chicago Fire kijken.

  2. Wanneer komt Chicago Fire seizoen 5 op Netflix in België?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Chicago Fire op Netflix zal verschijnen. We houden je als eerste via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

→ Vergelijkbare series met Chicago Fire vind je hier 🍿

Komt er een Chicago Fire seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker! Er is al een zesde seizoen van Chicago Fire. In februari 2020 werden zelfs seizoen 9, 10 en 11 besteld door NBC. Inmiddels is ook seizoen 9 al op de bovenstaand beschreven manier te bekijken en zijn seizoen 10 & 11 nog in de maak.

Welke teaser of trailer is er al van Chicago Fire seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Fire.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.