Chicago Med seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Eerst bleek Chicago Fire een gigantisch succes te zijn, waarna Michael Brandt en Derek Haas besloten uit te breiden met Chicago P.D. en uiteindelijk ook Chicago Med. Inmiddels zijn we bij de laatstgenoemde serie al 7 seizoenen op weg, maar zijn op Netflix enkel de eerste 4 delen te bekijken. Wil je graag weten wanneer S5 online verschijnt? Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Chicago Med seizoen 5 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Chicago Med over?

In deze spin-off van ‘Chicago Fire’ en ‘Chicago P.D.’ worstelen artsen en verplegers van het Gaffney Chicago Medical Center met drama en onheil op de spoedeisende hulp.

Jaar: 2015
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama
Duur: 7 seizoenen
Makers: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
Cast: Nick Gehlfuss, Brian Tee, Marlyne Barrett
IMDb: 7,6 uit 18.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu op Netflix

Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix?

Op 25 september 2019 verscheen de eerste aflevering van seizoen 5 van Chicago Med al op de televisie, waarna de laatste aflevering op 15 april 2020 volgde. Nu, bijna 2 jaar later, zijn echter nog enkel de eerste vier seizoenen via Netflix te bekijken. Deze delen verschenen ook pas online op 1 september 2021.

In België heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago Med weten te bemachtigen, waardoor deze delen niet te zien zijn in het Belgische aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit België naar nieuwe afleveringen van Chicago Med kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar nieuwe afleveringen van Chicago Med kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar NordVPN of ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago Med bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

Komt er een Chicago Med seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker! Er is al een zesde seizoen van Chicago Med dat werd uitgezonden in de VS tussen 11 november 2020 en 26 mei 2021. In september 2021 gaat zelfs het zevende seizoen al van start.

→ Alle seizoenen van Chicago Med vind je nu al hier 🍿

Welke teaser of trailer is er al van Chicago Med seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Chicago Med.

CHICAGO MED | Official Trailer S5 | FOX

Veelgestelde vragen

  • Waar kun je de serie Chicago Med online kijken?

    Je kunt op het moment van schrijven enkel op Netflix naar de serie Chicago Med kijken. De serie is dus niet te zien op Disney+, Amazon Prime Video of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt Chicago Med seizoen 5 op Netflix in België?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Chicago Med op Netflix zal verschijnen. We houden je als eerste via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.