Waar kan ik de serie Chicago P.D. uit 2014 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de serie Chicago P.D. uit 2014 online te kijken is in België. De serie weet op IMDb tot nu toe een 8.1 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze serie momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Chicago P.D. uit 2014 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Verhaal van de serie Chicago P.D. (2014)

Volgt District 21 van de Chicago Police Department, dat bestaat uit twee duidelijk verschillende groepen: de geüniformeerde agenten en de Intelligence Unit.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2014
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Regisseur: Michael Brandt, Derek Haas, Matt Olmstead
Schrijvers:
Cast: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger
IMDb: 8.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.