Chicago P.D. seizoen 5 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Chicago P.D. is gemaakt door het team achter Chicago Fire en werd twee jaar later, in 2014, gelanceerd. Inmiddels telt ook deze serie al 8 seizoenen en krijgt het zelfs een betere beoordeling op IMDb: een 8.1 uit 27.000 stemmen. Er zijn er echter nog maar 4 te bekijken bij Amazon’s streamingdienst. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Chicago P.D. seizoen 5 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Chicago P.D. over?

Producer en Emmy-winnaar Dick Wolf en het team achter Chicago Fire presenteren Chicago PD, een bloedstollende nieuwe politieserie over de mannen en vrouwen van District 21 van het Chicago Police Department, die hun leven in de waagschaal stellen om de orde en veiligheid in de gemeenschap te waarborgen.

Titel: Chicago P.D.
Jaar: 2014
Soort: Serie
Categorie: Actie, Misdaad, Drama
Duur: 10 seizoenen
Makers: Dick Wolf
Cast: Jason Beghe, Jesse Lee Soffer, Marina Squerciati, Patrick John Flueger, Laroyce Hawkins
IMDb: 8.1 uit 30.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Chicago P.D. seizoen 5 op Amazon Prime Video?

Op 27 september 2017 verscheen de eerste aflevering van seizoen 5 van Chicago P.D. al op de televisie, waarna de laatste aflevering op 9 mei 2018 volgde. Nu, 3 jaar later, zijn echter nog enkel de eerste vier seizoenen via Amazon Prime Video te bekijken.

In België heeft nog geen enkele streamingdienst de rechten van nieuwere seizoenen van de serie Chicago P.D. weten te bemachtigen, waardoor deze serie niet te zien is in het Belgische aanbod van video on demand-platforms als Netflix, Disney+ of Amazon Prime Video. Toch kun je nu al vanuit België naar het vijfde seizoen van Chicago P.D. kijken met een heel makkelijk trucje: een goede VPN.

Kort gezegd werkt het heel simpel: een VPN is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt een website dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon naar het vijfde seizoen van Chicago P.D. kijken. In een paar simpele stappen werkt dit als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Chicago P.D. bij de website van NBC en begin met kijken! 🍿

  1. Waar kun je de serie Chicago P.D. online kijken?

    Je kunt op het moment van schrijven enkel op Amazon Prime Video naar de serie Chicago P.D. kijken. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

  2. Wanneer komt Chicago P.D. seizoen 5 op Amazon Prime Video in België?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer het vijfde seizoen van Chicago P.D. op Amazon Prime Video zal verschijnen. We houden je via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

→ Vergelijkbare series met Chicago P.D. vind je hier 🍿

Komt er een Chicago P.D. seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Jazeker! Er is al een zesde seizoen van Chicago P.D. verschenen. Ook zijn seizoen 7 en 8 al live en is het negende seizoen inmiddels in de maak.

Welke teaser of trailer is er al van Chicago P.D. seizoen 5?

Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen van Chicago P.D.


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.