Goed nieuws! De productie van het derde en vierde seizoen van Chilling Adventures of Sabrina is tegelijkertijd van start gegaan. Daardoor kan het dat, na de release van deel 3 in januari 2020, het vierde seizoen al vrij snel zal volgen. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Chilling Adventures of Sabrina S4 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Chilling Adventures of Sabrina over?

Sabrina haar zestiende verjaardag nadert. Deze half-heks half-mensachtige tiener kijkt al haar hele leven uit naar dat moment. Maar dan komt er iets vreemds op haar pad, dat haar moet doen beslissen tussen een leven in het licht of het leven in de duisternis. Sabrina moet kiezen tussen de hekswereld van haar familie en de menselijke wereld van haar vrienden. Ondertussen gaat zij de strijd aan met het kwaad dat haar vrienden en haar familie in gevaar brengt.

Op IMDb wordt de serie Chilling Adventures of Sabrina beoordeeld met een 7.7 uit 10.

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix België?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix? Jammer geniet is er nog geen officiële release date van het vierde seizoen van de serie bekendgemaakt door de streamingdienst.

Komt er een Chilling Adventures of Sabrina seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Wanneer komt Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4 op Netflix België?

Helaas is er nog geen release datum bekendgemaakt, ondanks de recente productie van het vierde seizoen. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Chilling Adventures of Sabrina seizoen 4?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het vierde seizoen, maar geniet hieronder vooral van de eerdere beelden om in de stemming te komen!

Chilling Adventures of Sabrina: Part 2 | Official Trailer [HD] | Netflix