Wanneer komt The Christmas Chronicles 3 op Netflix?

In 2018 verscheen de eerste film uit de kerstreeks The Christmas Chronicles op Netflix België en deze titel werd met veel enthousiasme onthaald. Nadat eind 2020 de tweede film verscheen is nu de vraag van mening fan: komt The Christmas Chronicles 3 op Netflix? In dit artikel laten we weten wat er op dit moment bekend is en wat we van de duur van de feestelijke filmreeks kunnen verwachten.

→ TIP: alles voor Kerst vind je hier 🎅🎄

The Christmas Chronicles 3 op Netflix België

Heb je genoten van de eerste twee films van The Christmas Chronicles met Kurt Russell en zijn vrouw Goldie Hawn en kun jij niet wachten tot er een derde verschijnt? Dan laten we je hieronder in antwoord op een aantal van de meest gestelde vragen weten wat er tot nu toe bekend is over de productie van The Christmas Chronicles 3.

  1. Wordt er een The Christmas Chronicles 3 geproduceerd door Netflix?

    Momenteel is helaas nog niet door Netflix bekendgemaakt of er een derde film in de filmreeks van The Christmas Chronicles zal volgen. Dit wordt vaak besloten aan de hand van kijkcijfers en productiekosten. Gezien het grote succes van de eerste films, zal de tijd leren of er ook een derde volgt. Zodra hierover meer bekend is, laten we het weten op de website van Streamwijzer en via onze social media kanalen. Ondertussen kun je de The Christmas Chronicles 2 bekijken om in de stemming te komen.

  2. Wanneer komt The Christmas Chronicles 3 op Netflix?

    Mocht er een derde film van The Christmas Chronicles komen, dan zou het nog wel eens kunnen dat we er een tijdje op moeten wachten. Ten eerste zat er twee jaar tussen de release data van de eerste twee films (2018 en 2020) en ten tweede kan de Coronacrisis roet in het eten gooien. Wanneer we meer nieuws over een release datum hebben, laten we het hier weten.

  3. Waar kun je The Christmas Chronicles 3 online kijken?

    The Christmas Chronicles is een Netflix Original filmreeks, dus online zijn de films enkel op Netflix te bekijken. Mocht er een derde film komen, dan zal deze dus ook exclusief op de streamingdienst verschijnen.

Verhaal van The Christmas Chronicles

In de eerste film laten een broer en een zus per ongeluk de slee van de Kerstman crashen. Daarna halen ze een nacht door om kerstmis te redden met een Kerstman die zegt waar het op staat.

In de tweede film is Kate inmiddels een tiener en niet blij met de nieuwe relatie van haar moeder. Ze loopt weg en belandt op de Noordpool, waar een ondeugende elf Kerstmis wil dwarsbomen.

Trailer

Bekijk nu de trailer van de originele film The Christmas Chronicles (2018) en vervolgfilm The Christmas Chronicles 2 (2020), beiden Original titels die exclusief op Netflix te zien zijn.


Details van de films

Titel: The Christmas Chronicles 1 & 2
Soort: Film
Jaar: 2018 & 2020
Categorie: Avontuur, Komedie, Familie
Regisseur: Chris Columbus
Schrijvers: Chris Columbus, Matt Lieberman
Cast: Judah Lewis, Kurt Russell, Goldie Hawn
IMDb: Bekijk direct via IMDb

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.