Clarkson’s Farm seizoen 2 op Amazon Prime Video | Nieuws, trailer en datum

Goed nieuws voor fans van het komische realityprogramma Clarkson’s Farm met natuurlijk de fantastische Jeremy Clarkson, maar ook Kaleb Cooper, Charlie Ireland en meer hilarische figuren. We mogen de beroemdheid nog een heel seizoen volgen op zijn boerderij Diddly Squat Farm van 1.000 hectare op het Engelse platteland, want na de release van deel 1 in juni 2021 (met een 9.2 uit 16.000 stemmen op IMDb) is bekendgemaakt dat er ook nog een vervolgseizoen van het programma zal komen. Hieronder lees je wat we tot nu toe weten van het nieuws, de release datum en de trailer van Clarkson’s Farm seizoen 2 op Amazon Prime Video.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Clarkson’s Farm over?

Jeremy Clarkson is een journalist, een tv persoonlijkheid, en een man die de wereld rondreist om al schreeuwend in supercars te racen. Hij is geen boer, wat jammer is, want hij heeft een boerderij van 1.000 hectare op het Engelse platteland gekocht en besloten die zelf te gaan runnen, ondanks het feit dat hij helemaal niets van landbouw weet. De serie volgt een intens, slopend en vaak hilarisch jaar uit het leven van de meest onwaarschijnlijke boer van Groot-Brittannië en zijn team, terwijl ze te kampen hebben met het slechtste boerenweer in decennia, ongehoorzame dieren, niet-reagerende gewassen en een onverwachte pandemie.

Clarkson, die alleen wordt geholpen door zijn team landbouwmedewerkers, ontdekt al snel dat een moderne boer vaak tegelijkertijd een natuurbeschermer, wetenschapper, herder, winkelier, vroedvrouw, ingenieur, boekhouder en tractorbestuurder moet zijn. Ondanks de calamiteiten die volgen, is dit zeker niet “The Grand Tour goes farming”. Hier op de boerderij hebben de mislukkingen echte emotionele gevolgen en Jeremy, volledig uit zijn comfortzone, moet op anderen leunen terwijl hij gewassen verbouwt, schapen hoedt en milieuprojecten uitvoert die hem na aan het hart liggen. En ja, dat laatste heb je goed gelezen. Dit is Jeremy Clarkson zoals je hem nog nooit gezien hebt.

In seizoen 2 streeft Jeremy naar diversifiëren, het uitbreiden van zijn beperkte agrarische kennis onder het toeziend oog van zijn no-nonsense team. De tractor bestuurder Kaleb, Gerald, adviseur ‘Cheerful’ Charlie, Jeremy’s wederhelft Lisa en nog veel meer. Seizoen 2 belooft meer humor, triomfen en beproevingen, en natuurlijk meer boerenmisstappen, als we Jeremy & co volgen op hun landbouw avontuur.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Categorie: Reality, Komedie
Duur: 2 seizoenen
Cast: Jeremy Clarkson, Kaleb Cooper, Charlie Ireland, Lisa Hogan, Gerald Cooper
IMDb: 9.2 uit 16.000 stemmen
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Wanneer komt Clarkson’s Farm seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Amazon heeft goed nieuws naar buiten gebracht voor fans van Clarkson’s realityprogramma, want we krijgen een dieper inzicht in nog een jaar op de Diddly Squat Farm. Jeremy Clarkson laat weten: “Ik ben erg blij dat iedereen weer wat tijd kan doorbrengen met ‘Cheerful’ Charlie, Gerald, Lisa en natuurlijk, Kaleb. We zijn zo’n gelukkig team.’

Ook de Head of UK Originals van Amazon Studios, Dan Grabiner, vertelt: “Clarkson’s Farm is Jeremy’s ongefilterde liefdesbrief aan de landbouw. Het is die authenticiteit, charme en humor, gecombineerd met de fantastische personages op de boerderij, die de serie zo’n opmerkelijke hit bij het publiek hebben gemaakt. We zijn verheugd om weer een jaar het leven op Diddly Squat met het team mee te maken, en wensen Kaleb en boeren in het hele land veel succes toe nu Moeder Natuur wraak blijft nemen op Jeremy.”

Ondertussen zijn er door Amazon ook al een paar eerste beelden van het tweede seizoen gedeeld (zie hieronder). Het filmen begon in 2021 en is momenteel nog bezig.

  1. Waar kun je de serie Clarkson’s Farm online kijken?

    Je kunt op het moment van schrijven enkel op Amazon Prime Video naar de serie Clarkson’s Farm kijken, want het is een Original-programma van de streamingdienst. Je kunt op Streamwijzer meer lezen over de kosten van een abonnement op Amazon Prime Video en je kunt 30 dagen gratis kijken.

  2. Wanneer komt Clarkson’s Farm seizoen 2 op Amazon Prime Video in België?

    Helaas is op dit moment nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van Clarkson’s Farm op Amazon Prime Video zal verschijnen, maar naar verwachting zal het niet voor 2022 zijn. We houden je via je mail op de hoogte wanneer er een datum bekendgemaakt wordt.

→ Meer programma’s met Jeremy Clarkson vind je hier 🍿

Komt er een Clarkson’s Farm seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is nog niet naar buiten gebracht of er ook een derde deel van Clarkson’s realityserie op de boerderij gemaakt gaat worden. Zodra we meer weten, hoor je het op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er al van Clarkson’s Farm seizoen 2?

Bekijk hieronder de trailer van het eerste seizoen van Clarkson’s Farm, want er zijn op het moment van schrijven nog geen beelden van het tweede deel naar buiten gebracht.