Nieuw op Netflix: kerstfilm ‘The Claus Family 2’

The Claus Family 2 (2021), het vervolg op de eerste Nederlandstalige Netflix Original-kerstfilm uit 2020, is een warme familiefilm voor jong en oud. Cadeautjes zijn belangrijk, maar niet in de vorm die we gewend zijn. Sinds dinsdag 7 december kun je de film exclusief op de streamingdienst bekijken.

The Claus Family 2 (film, 2021) is vanaf 7 december 2021 te zien op Netflix

Eerder lieten we al weten wat we konden verwachten van de nieuwe films en series op Netflix in december 2021. Zo wisten we dat het tweede deel van seizoen 5 van La Casa De Papel online zou verschijnen, maar ook zijn we ook al aan het aftellen naar de lancering van seizoen 2 van The Witcher, seizoen 4 van Cobra Kai, seizoen 2 van Emily in Paris, Don’t Look Up en The Unforgivable.

Eerst is het echter tijd voor een hartverwarmende kerstfilm. Op dinsdagochtend 7 december 2021 verscheen namelijk om 09:00 uur de Nederlandstalige kerstfilm De Familie Claus 2 bij de streamingdienst. Hieronder vind je waar de film over gaat en kun je direct de trailer bekijken. Maar lees ook vooral verder om erachter te komen welke kerstfilms nog meer op Netflix zijn gelanceerd in 2021.

Kerstfilm ‘The Claus Family 2’: verhaal, informatie en trailer

Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag.

TitelDe Familie Claus 2 / The Claus Family 2
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 37 minuten
TaalNederlands
CategorieKomedie, Familie, Fantasy
RegisseurRuben Vandenborre
CastMo Bakker, Jan Decleir, Bracha van Doesburgh, Amber Metdepenningen, Eva Van der Gucht, Josje Huisman, Sien Eggers, Janne Desmet, Stefaan Degand, Everon Jackson Hooi, Rashif El Kaoui, Renée Soutendijk, Carly Wijs, Jetty Mathurin, Lauren Müller, Kürt Rogiers, Sieg De Doncker, Elise Bundervoet, Pommelien Thijs, Jasmina Fall, Emma Moortgat, Pieter Verelst
KijkenBekijk direct op Netflix

Meer kerstfilms op Netflix in 2021

Er kwamen weer heel wat betoverende kerstfilms en -series op Netflix in 2021. Zo kun je dit jaar in ieder geval genieten van nieuwe topfilms als Love Hard, series als Christmas Flow, maar ook The Princess Switch 3: Romancing the Star en nog heel veel meer. Veel kijkplezier!


Synopsis: Netflix