Bevestigd: ‘Cobra Kai’ krijgt seizoen 5 van Netflix

In 2020 besloot Netflix de populaire YouTube-serie Cobra Kai over te kopen, waarna razendsnel een derde seizoen werd aangekondigd. Inmiddels weten we dat seizoen 4 in december online verschijnt en staat zelfs de vijfde set afleveringen al op de planning om gefilmd te worden. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Cobra Kai seizoen 5 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Cobra Kai over?

Decennia na hun 1984 All Valley Karate Tournament wedstrijd, vinden Daniel LaRusso en Johnny Lawrence van middelbare leeftijd weer rivalen in de krijgskunst.

Soort: Serie
Jaar: 2018
Seizoenen: 5 seizoenen
Categorie: Actie, Komedie, Drama
Cast: Xolo Maridueña, Ralph Macchio, William Zabka
IMDb: 8,6 uit 122.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Bestel: Bekijk direct op Bol.com

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 5 op Netflix in België?

Op 27 augustus 2021 werd door het officiële Cobra Kai-account op Twitter in een tweet mooi nieuws gedeeld: er komt een vijfde seizoen van de serie aan! De tweet werd vergezeld met een video en de tekst: “De dojo staat op het punt om 5x zo rad te worden. Cobra Kai is vernieuwd voor een 5e seizoen.”

Een release datum hebben we nog niet, maar de kans is op basis van eerdere publicaties van nieuwe seizoenen groot dat we in 2022 kunnen genieten van nieuwe afleveringen van Cobra Kai op Netflix.

  • Waar kun je de serie Cobra Kai online kijken?

    Inmiddels is Cobra Kai een Netflix Original-serie geworden, dus daarom zijn alle afleveringen exclusief bij deze streamingdienst te bekijken. Ze zullen dan ook niet te zien zijn op Amazon Prime Video, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  • Wanneer komt Cobra Kai seizoen 5 op Netflix in België?

    Op het moment van schrijven is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van Cobra Kai op Netflix komt in België, maar naar verwachting zal de datum ergens in 2022 liggen. Zodra we hierover meer nieuws te horen krijgen, hoor je het als eerste via je mail.

→ Alle seizoenen van Cobra Kai en alle films van The Karate Kid vind je hier 🍿

Komt er een Cobra Kai seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Op dit moment weten we nog niet of er ook een seizoen 6 van de vervolgserie op de The Karate Kid zal volgen. Als we hier meer over te weten komen, wordt het nieuws gedeeld op de website en social media van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Cobra Kai seizoen 5?

Er zijn helaas nog geen beelden van het vijfde seizoen van Cobra Kai, maar wel kun je hieronder de trailer van deel 3 kijken om alvast in de stemming te komen.

Cobra Kai: Season 3 | Official Trailer | Netflix