Amazon Prime Video in België betalen zonder creditcard

Woon je in België of Nederland en wil je graag 30 dagen gratis naar Prime Video kijken of wil je een vast Amazon Prime abonnement nemen voor de lage kosten van €2.99 per maand? Dan ben je vast tegen het probleem gelopen dat de enige betalingsmethode op de website van het grote Amerikaanse bedrijf is om met je creditcard te betalen. In dit artikel leggen wij je uit hoe je het gemis van iDeal en PayPal kunt omzeilen om te zorgen dat je toch je abonnement voor Amazon Prime Video met creditcard kunt nemen. Dit alles kan op een makkelijke en gratis manier met een prepaid creditcard zoals de gratis virtuele N26 Mastercard of anders de bunq easyTravel Card.

Betalingsmethodes voor (gratis proef)abonnement Amazon Prime Video

Om te streamen bij Amazon Prime Video, sluit je een Amazon Prime-abonnement af. Hierbij krijg je altijd de eerste 30 dagen gratis en kun je vervolgens voor de extreem lage prijs van €2.99 doorgaan met de voordelen van een abonnement. Vanaf het begin krijg je voor deze all-inclusive prijs toegang tot Prime-verzending, Amazon Photos, Twitch Prime en Amazon Prime Video.

Betalingsmethode Amazon Prime Video iDeal Paypal creditcard
Wij raden de gratis N26 Mastercard en bunq easyTravel Card aan als makkelijkste betalingsmethode voor Amazon Prime Video.

Momenteel is het op de website van Amazon enkel mogelijk om met iDeal te betalen voor losse producten, zoals DVD’s, kleding en meubels. PayPal is geen geldige betalingsmethode. Ondertussen kunnen abonnementsdiensten bij Amazon niet met iDeal betaald worden. Dat betekent dat je altijd een creditcard nodig hebt om te betalen voor een Amazon Prime abonnement. Gelukkig is hiervoor een omzeiling in de vorm van een prepaid Mastercard: de gratis virtuele N26 Mastercard of bunq easyTravel Card. Hieronder zie je een vergelijking van de twee kaarten, die veel gelijkenissen toont. Bunq is echter een volledig Nederlandse bank, maar bij N26 is de kaart volledig gratis.

LogoVoordelenRatingAanvragen
Meest gekozen
1. N26 Mastercard
1. N26 Mastercard
 • GRATIS! Geen maandelijks of eenmalige kosten
 • Communicatie in het Nederlands
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Virtuele creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
9.7
Aanvragen
Nederlandse bank
2. Bunq easyTravel Card
2. Bunq easyTravel Card
 • Geen maandelijks kosten, wel eenmalig €9.99 bij aanschaf
 • Communicatie in het Nederlands
 • Geen schulden of kredietchecks
 • Zowel digitale als fysieke creditcard
 • Gebruikt het officiële Mastercard systeem
8.3
Aanvragen

N26 Mastercard en Bunq easyTravel Card als creditcard voor Amazon Prime Video

Het stappenplan voor de N26 Mastercard en bunq easyTravel Card als betalingsmethode voor Amazon Prime Video is erg simpel. In zes eenvoudige stappen heb je de kaart in gebruik genomen en ingevuld bij de streamingdienst van Amazon. Zo kun je direct beginnen met 30 dagen gratis kijken en bij voorkeur vervolgens voor €2.99 per maand. Volg hiervoor de volgende stappen:

 1. Klik hier om naar de gratis virtuele N26 Mastercard te gaan of klik hier om naar de bunq easyTravel Card te gaan.
 2. Meld je aan voor een prepaid creditcard.
 3. Vul eerst je gegevens in voor de prepaid creditcard en verifieer vervolgens je profiel.
 4. Klik hier om je account bij Amazon Prime Video aan te vragen.
 5. Vul bij je betalingsgegevens de prepaid creditcard in die je zojuist hebt aangeschaft.
 6. Kijk eerst 30 dagen gratis naar Amazon Prime Video voordat je met je abonnement begint.
Uitleg prepaid creditcard Amazon Prime Video
In zes eenvoudige stappen kun je met de gratis virtuele N26 Mastercard of bunq easyTravel Card een (gratis proef)abonnement op Amazon Prime Video nemen.

C’est ça! In deze doodsimpele stappen heb je een proefabonnement zonder dat je voor kosten opdraait. Vervolgens blijven bij een doorgaans moment de prijzen ook heel erg laag. Nu je je prepaid creditcard hebt, kun je hem ook voor meerdere doelen gebruiken.

Voordelen van de bunq easyTravel Card

Naast het feit dat de virtuele N26 Mastercard gratis is, zitten er ook veel financiële voordelen aan het aanschaffen van een bunq easyTravel Card. Het staat allereerst buiten kijf dat de aanschafkosten extreem laag zijn. Meestal wordt er een flink bedrag gevraagd voor een creditcard, ofwel voor de eenmalige aanschaf ofwel als maandelijkse kosten. Bij de bunq easyTravel Card betaal je slechts €9.99 eenmalig en €0 per maand voor een Mastercard kredietkaart.

Betalingen binnen Europa

Soort betalingBunq-lid easyTravel CardBunq easyTravel CardINGRaboABNASNSNS
Creditcard betalen winkelgeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kosten
Creditcard opnemen geldautomaatgeen kosten€0,992%€4,504%4%4%

Betalingen buiten Europa

Soort betalingBunq-lid easyTravel CardBunq easyTravel CardINGRaboABNASNSNS
Creditcard betalen winkel transactiegeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kostengeen kosten
Creditcard betalen winkel koersopslaggeen kostengeen kosten2%2%2%2%2%
Creditcard opnemen geldautomaat transactiegeen kosten€0,992%€4,504%4%4%
Creditcard opnemen geldautomaat koersopslaggeen kostengeen kosten2%2%2%2,50%2%

Daarnaast heb je voordelen bij betalingen. Dat kan flink oplopen als je zaken in het buitenland of in andere valuta betaalt. Hieronder vind je een overzicht met de kosten van een bunq easyTravel Card bij betalingen binnen of buiten Europa in vergelijking met andere banken met een creditcard. Zoals je ziet, kunnen de gewonnen bedragen bij meerdere transacties sterk oplopen.

Overigens kun je met het prepaid systeem niet in schulden terecht komen en zijn hierdoor ook geen kredietchecks nodig. Dit zorgt ervoor dat de bunq easyTravel Card beschikbaar is voor iedereen en dat zo elk persoon toegang heeft tot de abonnementsdiensten van Amazon met alle voordelen van dien.

Bij bunq krijg je zowel een kaart op je app als een fysieke kaart voor in je portemonnee. Hieronder zie je alle voordelen van een bunq easyTravel Card en vind je dat er inderdaad €0 per maand hoeft te worden betaald om een kaart van deze moderne bank aan te houden.

Creditcard bunq
De bunq easyTravel Card kost €0 per maand.