Waar kan ik de serie Criminal Minds uit 2005 online streamen in België?

Veel kijkers vragen ons de laatste tijd of de serie Criminal Minds uit 2005 online te kijken is in België. De serie weet op IMDb tot nu toe een 8.1 uit 10 te scoren en film- en serieliefhebbers zijn benieuwd naar de streaming mogelijkheden. In dit artikel vind je of deze serie momenteel te streamen is op video on demand-platforms als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Apple TV+ of dat andere streamingdiensten hem ook aanbieden.

Waar kun je Criminal Minds uit 2005 online streamen in België?

Amazon Prime Video: Bij Amazon Prime Video is deze titel op dit moment te zien. Je kunt nu 30 dagen gratis kijken. Ga direct naar de serie op Amazon Prime Video.

Amazon.nl: Amazon biedt momenteel ook deze titel aan. Ga direct naar de serie op Amazon.nl.

Prime Video Store: Deze titel is op dit moment te bekijken als huur- en kooptitel via de Prime Video Store. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Verhaal van de serie Criminal Minds (2005)

De gevallen van de F.B.I. Behavioral Analysis Unit (B.A.U.), een elitegroep van profilers die de gevaarlijkste seriemoordenaars en individuele gruwelijke misdaden van de natie analyseren in een poging om te anticiperen op hun volgende stappen voordat ze weer toeslaan.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2005
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Regisseur: Jeff Davis
Schrijvers:
Cast: Matthew Gray Gubler, Kirsten Vangsness, A.J. Cook
IMDb: 8.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.