Vijfde seizoen van ‘The Crown’ laat nog tot eind 2022 op zich wachten bij Netflix

Het vijfde seizoen van The Crown komt eraan bij Netflix, maar de nieuwe afleveringen laten langer op zich wachten dan gehoopt. In een nieuwe video spreekt actrice Imelda Staunton (rol van Queen Elizabeth II in S5) ons toe en laat weten dat we nog tot november 2022 geduld moeten hebben.

Video: Imelda Staunton vertelt over The Crown seizoen 5 vanaf de set

Tijdens het fanevenement TUDUM in september 2021 werd door Netflix een video geplaatst waarin de actrice Imelda Staunton meer duidelijkheid geeft over de release datum van The Crown seizoen 5.

Wachten tot november 2022 tot release van The Crown seizoen 5 op Netflix

Geduld is een schone zaak en we zullen er nog veel van moeten hebben, want in de video wordt verteld dat we pas in november 2022 kunnen gaan genieten van The Crown seizoen 5 op Netflix. Dat is balen voor veel fans, want het is inmiddels ook alweer een jaar geleden dat we de vorige set afleveringen hebben kunnen bekijken…

Verhaal en informatie van de Netflix-serie

In dit royale kostuumdrama ontdekken we veel over de Britse politieke rivaliteit en romantiek tijdens het bewind van Queen Elizabeth II. We duiken diep in de gebeurtenissen die de tweede helft van de 20ste eeuw vorm hebben gegeven in deze populaire historische dramaserie.

Jaar2016
SoortSerie
Duur6 seizoenen
GenreDrama, Geschiedenis
IMDb8,6 uit 169.000 stemmen
MakersPeter Morgan
CastImelda Staunton, Jonathan Pryce, Lesley Manville, Elizabeth Debicki, Jonny Lee Miller
KijkenBekijk direct op Netflix