Waar kun je de film Cruella (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Cruella online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Cruella online kijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 28 mei 2021 met VIP-toegang (en sinds 27 augustus zonder bijbetaling) te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Cruella bij Disney+.

⛔️ Deze film is niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video.

Voor wie liever niet de eenmalige VIP-toegang bijbetaling van €21.99 deed om eerder al naar Cruella te kijken, hadden we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft er tot nu toe al meermaals voor gekozen om films 3 maanden na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Zo is hetzelfde het geval bij Cruella. Vanaf vrijdag 27 augustus 2021 is de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar.

Verhaal van Cruella (2021)

Cruella duikt in de rebelse beginperiode van een van de meest beruchte – en berucht modieuze – schurken, de legendarische Cruella de Vil. Oscar-winnaar Emma Stone speelt Estella, alias Cruella, tegenover Oscar-winnaar Emma Thompson als barones, het hoofd van een prestigieus modehuis dat Estella plukt uit duisternis als een ontluikende ontwerper. Het speelt zich af tegen de achtergrond van het punk-rock Londen van de jaren zeventig, en directeur Craig Gillespie levert een unieke kijk op deze unieke schurk.

Streaming informatie over de film

Titel: Cruella
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Komedie, Misdaad
Regisseur: Craig Gillespie
Schrijvers: Dana Fox, Tony McNamara, Aline Brosh McKenna
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong
Kijken: Bekijk direct Cruella op Disney+