Staat ‘Cruella’ (film, 2021) op Netflix?

Sinds 28 mei 2021 is de nieuwe film Cruella op de streamingdienst Disney+ te zien. Er zijn door de jaren heen al heel wat titels over deze schurk en haar hondjes verschenen (zie ook 5 films over de 101 Dalmatiërs), dus maak je maar vast klaar voor nog meer kijkgenot met deze live action-film uit 2021. Zou je net als veel andere film- en serieliefhebbers graag willen weten of de film ook op Netflix staat of komt in de toekomst? We helpen je in dit artikel met het vinden van het antwoord op de vraag: staat de film Cruella uit 2021 op Netflix?

Staat de Disney-film Cruella uit 2021 op Netflix of komt hij er in de toekomst?

⛔️ Deze film is helaas niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix of Amazon Prime Video. Dat zal ook in de toekomst niet gebeuren, omdat het gaat om een Original-film van Disney+.

Waar kun je deze film wel online bekijken?

✅ Disney+: Deze film is sinds 28 mei 2021 met VIP-toegang (en sinds 27 augustus zonder bijbetaling) te zien op de streamingdienst van Disney. Bekijk direct Cruella bij Disney+.

Voor wie liever niet de eenmalige VIP-toegang bijbetaling van €21.99 deed om eerder al naar Cruella te kijken, hadden we gelukkig alvast goed nieuws. Disney+ heeft er tot nu toe al meermaals voor gekozen om films 3 maanden na de VIP-lancering beschikbaar te maken voor alle abonnees. Zo is hetzelfde het geval bij Cruella. Vanaf vrijdag 27 augustus 2021 is de film dan ook voor elke abonnee van de streamingdienst beschikbaar.

Verhaal, details en trailer van Cruella (2021)

Cruella duikt in de rebelse beginperiode van een van de meest beruchte – en berucht modieuze – schurken, de legendarische Cruella de Vil. Oscar-winnaar Emma Stone speelt Estella, alias Cruella, tegenover Oscar-winnaar Emma Thompson als barones, het hoofd van een prestigieus modehuis dat Estella plukt uit duisternis als een ontluikende ontwerper. Het speelt zich af tegen de achtergrond van het punk-rock Londen van de jaren zeventig, en directeur Craig Gillespie levert een unieke kijk op deze unieke schurk.

Titel: Cruella
Soort: Film
Jaar: 2021
Duur: 2 uur en 14 minuten
Categorie: Komedie, Misdaad
Regisseur: Craig Gillespie
Schrijvers: Dana Fox, Tony McNamara, Aline Brosh McKenna
Cast: Emma Stone, Emma Thompson, Mark Strong
Kijken: Bekijk direct Cruella op Disney+