Datum bekendgemaakt: tweede seizoen van ‘Bridgerton’ komt naar Netflix

Precies één jaar na de komst van seizoen 1 heeft Netflix laten weten wanneer het populaire kostuumdrama Bridgerton wordt vervolgd. De afleveringen van seizoen 2 zullen vanaf vrijdag 25 maart 2022 te zien zijn op de streamingdienst.

Video: release datum van Bridgerton seizoen 2 bekendgemaakt door Netflix

In de onderstaande video liet Netflix weten dat de nieuwe afleveringen van Bridgerton vanaf 25 maart 2022 op Netflix te zien zullen zijn.

Komst van derde en vierde seizoen zijn ook al bevestigd

Mocht je bang zijn dat er binnenkort een einde aan deze serie gaat komen, dan hebben we goed nieuws voor je. De komst van een derde én vierde seizoen van Bridgerton zijn al bevestigd door de streamingdienst. Er liggen dus nog heel wat kijkuurtjes in het verschiet!

Bridgerton op Netflix: verhaal, informatie en trailer

De populaire Netflix-reeks Bridgerton volgt de rijke Bridgerton-familie en de aristocratische high society van Regency London. De geliefde en tevens beruchte Lady Whistledown legt ook in het tweede seizoen weer alle schandelen bloot. Eerder werd al een tipje van de sluier gelicht dat in het tweede seizoen een grote rol is weggelegd voor Lord Anthony Bridgerton.

Bridgerton is een romantische en scherpzinnige serie van de makers van Scandal, Grey’s Anatomy en Private Practice en zit vol schandalen over onverwoestbare vriendschappen, familiebanden en onmogelijke liefde.

TitelBridgerton
SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaserie
IMDb7,3 uit 88.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix