Vier Dierendag op Netflix met de gloednieuwe natuurdocumentaire ‘David Attenborough: A Life on Our Planet’

Het is weer 4 oktober, dus we vieren vandaag Dierendag! Streamingdienst Netflix heeft voor deze gelegenheid in samenwerking met de beroemde en geliefde bioloog Sir David Attenborough een gloednieuwe documentaire uitgebracht: A Life on Our Planet. Hieronder vind je de prachtige trailer en meer informatie over de natuurdocu. Veel kijkplezier!

David Attenborough: A Life on Our Planet (2020) op Netflix België

Onder de nieuwe films en series op Netflix in oktober valt op Dierendag de natuurdocumentaire David Attenborough: A Life on Our Planet. Verder kun je deze maand nog de komst van het tiende seizoen van The Walking Dead verwachten, maar ook The Christmas Chronicles 2, Fifty Shades Darker en nog veel meer nieuwe films en series. Lees verder om meer te zien en lezen over Sir David Attenborough’s nieuwste documentaire op de streamingdienst.

Verhaal

De ene man heeft meer van de natuurlijke wereld gezien dan de andere. Deze unieke speeldocumentaire is zijn getuigenverklaring. In zijn 93 jaar heeft David Attenborough elk continent van de wereld bezocht, de wilde plaatsen van onze planeet verkend en de levende wereld in al zijn verscheidenheid en verwondering gedocumenteerd. Nu denkt hij voor het eerst na over zowel de bepalende momenten van zijn leven als naturalist als over de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien.

Eerlijk, onthullend en urgent. David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig verslag uit eerste hand over de impact van de mensheid op de natuur en een boodschap van hoop voor toekomstige generaties. De film is gemaakt door de bekroonde natuurhistorische filmmakers Silverback Films en de wereldwijde natuurbeschermingsorganisatie WWF en wordt geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en Executive Produced by Colin Butfield.

De gevierde Britse naturalist Sir David Attenborough heeft een omroepcarrière van meer dan acht decennia. Hij heeft elk continent van de wereld bezocht, de wilde plaatsen van onze planeet verkend en de wonderen van de levende wereld aan het publiek over de hele wereld gebracht door middel van baanbrekende natuurhistorische series. Zijn werk omvat: Life on Earth, Planet Earth en meer recentelijk de Netflix originele documentaire serie Our Planet.

Trailer

Bekijk nu de trailer van deze beeldschone en tegelijkertijd angstaanjagende natuurdocumentaire van de geliefde Sir David Attenborough.


Details van de film

Titel: David Attenborough: A Life on Our Planet
Soort: Film
Jaar: 2020
Duur: 1 uur en 23 minuten
Categorie: Documentaire, Biografie, Natuur
IMDb: 8.9 uit 154 stemmen
Regisseur: Alastair Fothergill, Jonathan Hughes
Cast: David Attenborough
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.