Alle 6 seizoenen van Dawson’s Creek zijn nu te zien op Netflix

Netflix heeft weer een nieuwe klassieker bekend gemaakt om aan haar aanbod toe te voegen in het nieuwe jaar. Sinds 15 januari 2021 zijn namelijk alle 6 seizoenen van de klassieke hitserie Dawson’s Creek op Netflix te zien in België.

Alle 6 seizoenen van Dawson’s Creek (1998-2003) op Netflix België

Onder de nieuwe films en series op Netflix in januari vallen vooralsnog al de films Pieces of a Woman, White Tiger en het eerste seizoen van de serie 50M2, maar nu is dus bekendgemaakt dat hier ook alle zes de seizoenen van Dawson’s Creek uit 1998-2003 aan worden toegevoegd.

Verhaal

Dawson’s Creek speelt zich af in een klein kustplaatsje, Massachusetts genaamd Capeside, en vertelt het verhaal van vier tieners die zich door de adolescentie heen worstelen. Dit geldt vooral voor de 15-jarige Dawson Leery, een introspectieve dromer, en Joey Potter, een vroegrijpe tomboy die zich niet bewust is van haar schoonheid. Als beste vrienden sinds hun kindertijd staan ze op het punt om die verwarrende tijd in het leven te betreden waar niets is zoals het was en niets is zoals het lijkt.

Trailer

Bekijk hieronder de trailer van het allereerste seizoen van Dawson’s Creek uit 1998.

dawsons creek trailer

Details van de serie

Titel: Dawson’s Creek
Soort: Serie
Jaar: 1998-2003
Duur: 6 seizoenen
Categorie: Drama, Romantiek
Makers: Kevin Williamson
Cast: James Van Der Beek, Katie Holmes, Michelle Williams
IMDb: 6.6 uit 34.678 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod.