Dead To Me seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Sinds 8 mei 2020 is het tweede seizoen van Dead To Me te zien op Netflix België. Nu kunnen we inmiddels vertellen dat de komst van een derde en laatste seizoen van de populaire serie door de streamingdienst bevestigd is! Wat weten we tot nu toe over Dead To Me seizoen 3 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dead To Me over?

Jen (Christina Applegate) is een bittere weduwe die de moord op haar man gaat onderzoeken. Ze vindt steun in een onverwachte hoek: ze wordt vrienden met de excentrieke Judy (Linda Gardellini), die ook iemand verloren heeft. Maar met die vriendschap komen schokkende geheimen, die alles zouden kunnen veranderen.

Titel: Dead To Me
Soort: Serie
Jaar: 2019
Categorie: Komedie, Drama
Makers: Liz Feldman
Cast: Linda Cardellini, Christina Applegate, James Marsden
IMDb: 8.1 uit 34,394 stemmen
Trailer: Bekijk op YouTube
Kijken: Bekijk op Netflix
Meer over Dead To Me op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Dead To Me seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt Dead To Me seizoen 3 op Netflix België?

Via Twitter hebben de makers van Dead To Me laten weten dat er een derde en laatste seizoen van de serie zal volgen. Wanneer dit zal zijn, is helaas nog niet bekend. Ze zeggen enkel dat het binnenkort zal verschijnen. Naar verwachting zal dit niet voor 2021 zijn. Zodra we hier meer over weten, komt het nieuws via je mail.

→ Vergelijkbare series met Dead To Me vind je hier 🍿

Kom er een Dead To Me seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Helaas hebben de makers laten weten dat het derde deel ook meteen het laatste van de serie zal zijn. Er zal dus geen seizoen 4 van Dead To Me verschijnen.

Welke teaser of trailer is er van Dead To Me seizoen 3?

Er is nog geen teaser of trailer beschikbaar van het laatste seizoen. Wel zijn er natuurlijk eerdere beelden te bekijken.