Deadpool 1 & 2 zijn nu allebei op Disney+ te zien

Liefhebbers van Disney+ hebben geluk, want na lang wachten en veel vragen is het goede nieuws dan eindelijk daar: Deadpool 1 en 2 staan online! Door de lancering van Disney+ Star op 23 februari 2021 komen er maar liefst 271 nieuwe films en series op Disney+, waaronder ook deze films over de hilarische huurling gespeeld door Ryan Reynolds.

Deadpool staat op Disney+

Wat een feest voor fans van Deadpool! Al sinds de lancering van Disney+ hebben liefhebbers van de films over deze hilarische huurling de streamingdienst gevraagd om zijn films op het video on demand-platform te zetten. Volgens The Walt Disney Company is Disney+ echter een streamingdienst voor familiefilms, waardoor een actiefilm als dit niet in het aanbod zou passen.

Recentelijk is daar echter verandering in gekomen. Disney+ krijgt namelijk een nieuwe categorie genaamd Star op 23 februari 2021, waar ook een prijsverhoging meer gemoeid gaat. De streamingdienst heeft al een groot aantal films en series bekendgemaakt die online zullen komen, waaronder The AmericansModern Family24HomelandGrey’s AnatomyHow to Get Away with MurderThe Good DoctorFuturamaDesperate Housewives, The Day After TomorrowThe RevenantMr. & Mrs. SmithCast AwayKingsman en natuurlijk Deadpool. Het volledige overzicht met nieuwe films en series op de streamingdienst vind je bij het Disney+ Star aanbod.

Komt Deadpool ook op Netflix, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst?

Helaas is het antwoord op de vraag of Deadpool ook op andere streamingdiensten zal verschijnen heel kort: nee. Deadpool is namelijk geproduceerd door 20th Century Fox en deze maatschappij is in 2019 overgekocht door The Walt Disney Company. De film is dan ook eigendom van Disney+ en zal exclusief op deze streamingdienst verschijnen. Video on demand-platforms als Netflix en Amazon Prime Video kunnen het dus wel vergeten, want Deadpool zal exclusief op Disney+ te zien zijn.

Verhaal en trailer van Deadpool

Dit is het verhaal van voormalig Special Forces agent die huurling Wade Wilson werd, die na te zijn onderworpen aan een experiment dat hem versnelde genezende krachten gaf, het alter ego Deadpool aannam. Gewapend met zijn nieuwe krachten en een duister, verdraaid gevoel voor humor, jaagt Deadpool op de man die bijna zijn leven verwoestte.

Details van de film

Titel: Deadpool
Soort: Film
Jaar: 2016
Duur: 1 uur en 48 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Komedie
Regisseurs: Tim Miller
Schrijvers: Rhett Reese, Paul Wernick
Cast: Ryan Reynolds, Morena Baccarin, T.J. Miller
IMDb: 8.0 uit 904.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Disney+