Fan van moordmysteries? Déze nieuwe serie mag je niet missen

Fans van moordmysteries als Knives Out en Murder on the Orient Express, opgelet! Op Disney+ is vandaag een splinternieuwe serie verschenen die zéker in de smaak valt. Het heet Death and Other Details en speelt zich af op een luxueus schip, waar een lijk gevonden wordt en de moordenaar gepakt moet worden voordat het te laat is.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Wat is het verhaal van ‘Death and Other Details’?

Imogene Scott moet tien dagen doorbrengen op een luxueus cruiseschip, terwijl ze daar eigenlijk helemaal geen zin in heeft. Wanneer ze betrokken raakt bij een ruzie en een horloge uit de hut van een rijke gast steelt, had ze nooit verwacht dat hij de volgende dag ineens dood aangetroffen zou worden.

Plotsklaps is zij de hoofdverdachte en zal ze moeten samenwerken met de norse detective Rufus Cotesworth om de echte schuldige aan te wijzen. Eén ding is zeker: de moordenaar loopt nog altijd rond op het schip… Dit is het bloedstollende verhaal van de nieuwe serie Death and Other Details op Disney+.

Disney+ heeft alle afleveringen toegevoegd

Vandaag heeft Disney+ het complete eerste seizoen van Death and Other Details aan het aanbod toegevoegd. Dit betekent dat je nu alle tien de afleveringen kunt bingen en direct kunt ontdekken wie de échte moordenaar is.

Naast Death and Other Details kijk je vanaf morgen ook naar het tweede seizoen van de leuke superheldenserie Extraordinary. Bovendien komt volgende week de concertfilm van Taylor Swift naar de streamingdienst; op vrijdag 15 maart is het zover.

Andere films en series die naar Disney+ komen

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.


Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.