Despicable Me (2010) – film – Netflix België

Despicable Me is een film uit 2010 die onder andere te streamen is via Netflix op het moment van schrijven. Je vindt of de film op dit moment nog via de streamingdienst, of via andere streamingdiensten, te kijken is op deze pagina. Kijken kan direct via Netflix België. Heb je geen abonnement op Netflix? Bestel Despicable Me dan!

Verhaal Despicable Me (2010)

Villainous Gru hatches a plan to steal the moon from the sky. But he has a tough time staying on task after three orphans land in his care.

Despicable Me (2010) op Netflix België

Titel: Despicable Me
Jaar: 2010
Soort: film
Streamingdienst: Netflix
IMDb: IMDb
Trailer: Trailer
Bestel: Bestel
TVOD: Zoeken
Direct kijken via Netflix: Kijken
Meer over Despicable Me op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Netflix België vind je bij de pagina Netflix aanbod.