Dexter seizoen 9 | Nieuws, trailer en datum

Welgeteld twee Golden Globes wist de serie Dexter met Michael C. Hall in de wacht te slepen en nu zijn alle 8 huidige seizoenen, uitgezonden op TV tussen 2006 en 2013, te bekijken op video on demand-dienst AmazonDexter, de populaire Amerikaanse misdaadserie, zal terugkeren met een negende seizoen! Waar is de serie online te kijken? Amazon Prime Video! Prime Video. Gelukkig is er echter nog meer mooi nieuws. Na jaren radiostilte komt er tóch nog een negende seizoen van de spannende serie! Fans zijn nu benieuwd waar en wanneer dit vervolgseizoen te streamen is. In dit artikel laten we weten wat hier tot nu toe over bekend is.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Seizoen 9 van Dexter online kijken

Wanneer komt seizoen 9 van Dexter uit?

Er is nog geen officiële datum bekendgemaakt, maar het is waarschijnlijk dat het negende seizoen ergens in 2021 in de Verenigde Staten zal verschijnen. Wanneer de release in België gepland staat is nog niet bekend, maar het zal waarschijnlijk rond 2021-2022 zijn.

Waar kun je seizoen 9 van Dexter online kijken?

Momenteel zijn alle 8 beschikbare seizoenen van de bloedstollende crimeserie Dex te zien op Amazon Prime Video. Het is dan ook waarschijnlijk dat de streamingdienst van Amazon het negende seizoen aan zal willen kopen. Niks is hierover echter nog zeker op dit moment.

→ Alle seizoenen van Dexter zijn momenteel ook hier op Bol.com en hier op Amazon.nl te vinden 🍿

Alle seizoenen van Dexter op Amazon Prime Video

Hieronder vind je de trailer en informatie over het verhaal van Dexter. Bekijk Dexter nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Verhaal

Dexter Morgan, Miami Metro Police Department bloedanalist, heeft een dubbel leven. Als hij de afdeling moordzaken niet helpt bij het oplossen van moorden, brengt hij zijn tijd door met het jagen en doden van slechteriken die door het rechtssysteem glippen. Hij brengt zijn zonovergoten dagen door met het oplossen van misdaden – en maanverlichte nachten die ze begaan. Maar geen zorgen, onze koelbloedige Dexter doodt niet zomaar iemand. Hij behoudt zijn moorddadige hobby’s om alleen het leven van andere moordenaars te nemen.

Trailer

Bekijk nu hieronder de trailer van de serie Dexter. Dit is niet de trailer van het negende seizoen, maar van het voorlaatste en achtste deel van de serie.


Details van de serie

Titel: Dexter
Soort: Serie
Jaar: 2006
Duur: 9 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
IMDb: 8.6 uit 625,466 stemmen
Makers: James Manos Jr.
Cast: Michael C. Hall, Jennifer Carpenter, David Zayas
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Bestel: Bekijk nu op Bol.com
Bestel: Bekijk nu op Amazon.nl
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.