Dirty John seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Deze misdadige anthologiereeks maakt heel wat tongen los! Na de komst van het eerste deel bleek ook seizoen 2 van Dirty John een regelrechte hit. Nu zijn kijkers benieuwd of en wanneer er een derde seizoen van de serie zal volgen. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Dirty John seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Dirty John over?

Anthologiereeks waarin elk seizoen gebaseerd is op een waargebeurd misdaadverhaal met een episch verhaal over verkeerd gelopen liefde.

Titel: Dirty John
Soort: Serie
Jaar: 2018
Seizoenen: 2 seizoenen
Categorie: Misdaad, Drama
Makers: Alexandra Cunningham
Cast: Connie Britton, Christian Slater, Eric Bana
IMDb: 7.2 uit 13,879 stemmen
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Dirty John op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Dirty John seizoen 3 op Netflix België?

Wanneer komt Dirty John seizoen 3 op Netflix België?

Momenteel is helaas nog niet bekend of en wanneer er een mogelijk derde seizoen van Dirty John zal volgen. Naar alle waarschijnlijkheid zal een verlenging van de serie leiden tot een release van seizoen 3 in 2021-2022. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws via je mail bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met Dirty John vind je hier 🍿

Komt er een Dirty John seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van het derde seizoen nog onzeker is, weten we ook nog niet of er een deel 4 zal volgen. Als we hier meer over weten, wordt het op Streamwijzer gemeld.

Welke teaser of trailer is er van Dirty John seizoen 3?

Er is door het ontbreken van een officiële verlenging ook nog geen trailer beschikbaar van een derde deel van Dirty John. Wel kun je vast opwarmen met de spannende beelden van seizoen 3!