Betoverende vervolgfilm ‘Disenchanted’ met Amy Adams en Patrick Dempsey is nu te zien

Het betoverende liefdesverhaal van Giselle en Robert in Enchanted (2007) wordt 15 jaar na het verschijnen eindelijk vervolgd in de langverwachte sequel: de film ‘Disenchanted’ (2022) met Amy Adams en Patrick Dempsey en is sinds vrijdag 18 november 2022 te zien op Disney+.

Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ lanceerde ‘Disenchanted’ wereldwijd op 18 november 2022

In november komen er een heleboel nieuwe films en series naar Disney+, waaronder de kerstserie The Santa Clauses. Ook Disenchanted is dus nieuw. De film is vanaf vandaag, vrijdag 18 november, te zien bij de streamingdienst. Als je zin hebt in een marathon, kun je het eerste deel hier uiteraard ook vinden.

Verhaal: hier gaat de vervolgfilm ‘Disenchanted’ op Disney+ over

Het is 15 jaar geleden dat we kennismaakten met Andalasia, prinses Giselle en haar love interest Robert. In Enchanted 2 maken we dan ook dezelfde sprong in de tijd. Giselle en Robert zijn nog steeds getrouwd, maar Giselle heeft het niet meer naar haar zin in New York. Ze besluit om samen met haar gezin naar het duffe stadje Monroeville te verhuizen.

Als het haar ook daar niet lukt om een sprookjesachtig leven te leiden, is de magie van Andalasia het enige wat haar nog kan helpen. Maar als ze het stadje per ongeluk in een levend sprookje verandert, brengt ze ook de toekomst van haar gezin in gevaar… Naast Amy Adams en Patrick Dempsey zijn ook James Marsden en Idina Menzel weer van de partij.

Meer informatie

TitelDisenchanted
Jaar2022
SoortFilm
TaalEngels
Duur2 uur
CategorieKomedie, Romantiek, Musical
RegisseurAdam Shankman
CastAmy Adams, Patrick Dempsey, Maya Rudolph, Yvette Nicole Brown, Jayma Mays, Gabriella Baldacchino

Synopsis: Disney+