Overzicht: de 10 nieuwste Pixar-films op Disney+

Ben jij ook helemaal gek op al die heerlijke animatiefilms van Pixar? Kun je niet genoeg krijgen van de klassiekers als Toy Story, Cars en Finding Nemo, maar wil je ook de nieuwe films van de animatiestudio bekijken? In dit overzicht vind je de 10 nieuwste Pixar-films die elk op Disney+ te bekijken zijn op het moment van schrijven in 2021.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Recente films van Pixar die in 2021 op Disney+ te bekijken zijn

Ons overzicht van 10 recente Pixar-films is volledig op Disney+ te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld Inside Out uit 2015 op de streamingdienst vinden, maar ook toptitels die nog in het afgelopen jaar online verschenen zoals Luca, Soul en Onward. Bij elke film vind je de release datum, de trailer, het verhaal en een knop om hem direct te streamen bij Disney+. Veel kijkplezier alvast!

1. Inside Out (19 juni 2015)

Opgroeien valt niet mee voor de jonge Riley, wanneer haar familie voor werk naar San Francisco moet verhuizen. Riley wordt geleid door haar Emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Ze leven in het Hoofdkwartier, de controlekamer in Rileys brein, waar ze haar adviseren. Hoewel Plezier, Rileys belangrijkste Emotie, positief wil blijven, komt er ruzie over het omgaan met de nieuwe situatie. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

2. The Good Dinosaur (25 november 2015)

In deze epische reis naar de wereld van dinosauriërs wordt een 11-jarige Apatosaurus, Arlo, meegesleurd door een woeste rivier en belandt hij honderden kilometers van huis. Tijdens zijn reis door een ruig, mysterieus landschap sluit Arlo een onwaarschijnlijke vriendschap met een mens, leert hij de kracht van zijn angsten tegemoet treden en ontdekt hij wat hij kan. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

3. Finding Dory (17 juni 2016)

Als de vergeetachtige blauwe doktersvis Dory (Ellen DeGeneres) zich ineens herinnert dat ze familie heeft die haar misschien zoekt, gaat ze met Marlin (Albert Brooks) en Nemo (Hayden Rolence) op reis om ze te vinden. Daarbij krijgen ze hulp van de humeurige octopus Hank, de witte dolfijn Bailey, die denkt dat zijn sonar kapot is, en de bijziende walvishaai Lot. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

4. Cars 3 (16 juni 2017)

Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe! Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

5. Coco (22 november 2017)

In dit bijzondere avontuur vol familie, plezier en avontuur, gaat Miguel, een aspirerend muzikant (Anthony Gonzalez), op reis naar het magische land van zijn voorouders. Daar ontmoet hij de charmante Héctor (Gael García Bernal), die een onverwachte bondgenoot wordt in Miguels zoektocht naar de geheimen achter de verhalen en tradities van zijn familie.

6. Incredibles 2 (15 juni 2018)

Helen staat in de spotlight als superheld, terwijl Bob dagelijkse heldendaden verricht in het huishouden met Violet, Dash en baby Jack-Jack – wiens superkrachten nog ontdekt moeten worden. Hun missie ontspoort wanneer een nieuwe schurk opduikt met een briljant en gevaarlijk plan dat iedereen bedreigt. Maar met Frozone aan hun zijde kunnen de Parrs alles aan. Bevat flitsende beelden of patronen die van invloed kunnen zijn op lichtgevoelige kijkers.

7. Toy Story 4 (21 juni 2019)

Woody was altijd zelfverzekerd over zijn plaats in de wereld; zijn prioriteit lag bij het zorgen voor zijn kind, of dat nu Andy of Bonnie was. Als Bonnie’s zelfgeknutselde speeltje Vorkie zichzelf “afval” noemt, besluit Woody Vorkie te leren hoe hij het speelgoed-zijn moet omarmen. Tijdens een avontuurlijke reis met vele vrienden, inclusief een reünie met zijn oude vriendin Bo Peep, ziet Woody hoe groot de wereld kan zijn voor speelgoed.

8. Onward (6 maart 2020)

In een voorstedelijke fantasiewereld gaan twee tiener elfenbroers, Ian en Barley Lightfoot, in Onward op reis om te ontdekken of er nog een beetje magie over is om een laatste dag door te brengen met hun vader, die stierf toen ze te jong waren om zich hem te herinneren. Zoals elke goede zoektocht, is hun reis gevuld met magische spreuken, cryptische kaarten, onmogelijke obstakels en onvoorstelbare ontdekkingen. Wanneer de onbevreesde moeder van de jongens, Laurel, zich realiseert dat haar zonen worden vermist, werkt ze samen met de legendarische wind-lion-scorpion ex-krijger — The Manticore — en gaat ze op zoek naar hen. Afgezien van de gevaarlijke vervloekingen, kan deze ene magische dag meer betekenen dan een van hen ooit heeft gedroomd.

9. Soul (25 december 2020)

Een muzikant die zijn passie voor muziek is kwijtgeraakt, wordt uit zijn lichaam getransporteerd en moet zijn weg terug vinden met de hulp van een babyziel die zichzelf leert kennen. Soul is sinds december 2020 te zien op Disney’s streamingdienst.

10. Luca (18 juni 2021)

Een jonge jongen beleeft een onvergetelijke zomer aan de Italiaanse Rivièra, vol met gelato, pasta en eindeloze scooterritjes. Luca deelt deze avonturen met zijn nieuwe beste vriend, maar al het plezier wordt bedreigd door een diep gekoesterde geheim: hij is een zeemonster uit een andere wereld net onder het oppervlak van de oceaan.

Bekijk meer films en series op Disney+

In het complete overzicht met het aanbod van films en series op Disney+ kun je terugvinden wat er allemaal nog te zien is op de streamingdienst van Pixar, Marvel, Star, Disney, National Geographic en Star Wars. Naast recente Pixar-films zijn er natuurlijk ook heel veel klassiekers op het video on demand-platform te bekijken, waaronder Ratatouille, Up, Monsters en Co. en nog veel meer. Veel plezier gewenst met streamen!