Aanbieding: 3 maanden Disney+ voor slechts €1,99 per maand

Disney+ is bijna jarig, en wie jarig is trakteert. Nieuwe en terugkerende klanten profiteren van 6 september tot 20 september van een korting van maar liefst 80%. Zij hoeven de eerste drie maanden maar €1,99 af te rekenen (per maand).

Disney+ trakteert: profiteer nu van maar liefst 80% korting

Op dit moment ben je €9,99 per maand kwijt voor een abonnement op Disney+, binnenkort wordt dit zelfs €10,99. Maar wie tussen 6 september en 20 september als nieuwe (of terugkerende) klant binnenkomt, wordt getrakteerd op een gigantische korting. Je betaalt tijdelijk voor de eerste drie maanden slechts €1,99 (per maand).

Dit betekent dat je maar liefst 80% korting in je zak kunt steken en voor de drie eerste maanden in totaal slechts €5,97 kwijt bent: ruim drie euro minder dan je op dit moment voor één maand betaalt. In totaal bespaar je €24. 👉 Meld je hier aan bij Disney+ en kijk de drie eerste maanden voor €1,99 (per maand) naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney.

De actie loopt tot 20 september en geldt dus alleen voor nieuwe abonnees. Na de eerste maand ga je automatisch over naar de normale, verhoogde abonnementsprijs van €10,99 per maand, al is het natuurlijk ook mogelijk om het abonnement na drie maanden op te zeggen. Wanneer de abonnementsprijs precies verhoogd wordt, is op dit moment overigens nog niet bekend.

Nieuwe releases in augustus

Niet helemaal bekend met het aanbod van Disney+? Dan praten wij je even bij. Bij de streamingdienst kijk je naar alles van Marvel, Star Wars, Pixar en Disney, maar ook naar titels van bijvoorbeeld Hulu, Star, 20th Century Studios en National Geographic.

Natuurlijk wordt het aanbod iedere maand aangevuld met nieuwe films en series. Zo heeft Disney+ op woensdag 6 september het tweede seizoen van I Am Groot en de bekende liveactionfilm The Little Mermaid aan het aanbod toegevoegd. Ook de nieuwste Pixar-film Elemental komt eraan; die kan je al op 13 september bekijken. In oktober staat het tweede seizoen van Loki op het programma.

Meer informatie over Disney+

Meer weten over de nieuwste films en series op de streamingdienst? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt. Of laat je informeren via je mail.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.