Disney+ België opzeggen | stap voor stap abonnement stopzetten

Het opzeggen van je abonnement van Disney+ is eenvoudig. Het kan zelfs kosteloos voor het einde van de gratis proefperiode, waardoor je niet hebt hoeven te betalen voor je abonnement. In dit artikel krijg je uitleg hoe je stap voor stap Disney+ opzeggen kan.

Hoe kan ik Disney+ opzeggen?

Benodigde tijd: 2 minuten

Hoe kan ik Disney+ opzeggen?

 1. Ga naar de website van Disney+

  Klik op de link om er direct heen te gaan.

 2. Log in bij je account

  Dit doe je door recht bovenin op ‘log in’ te klikken en daarna je accountgegevens in te vullen.

 3. Ga naar je account

  Dit doe je door met je muis te zweven boven het poppetje recht bovenin het scherm en te klikken op ‘Account’.

 4. Klik op ‘Factureringsgegevens’

  Dit staat onder het kopje ‘Abonnement’.

 5. Klik op ‘Abonnement opzeggen’

  Het enige wat je daarna nog moet doen is te klikken op ‘Opzegging voltooien’ om het proces compleet te maken. Hierna is je Disney+ account definitief opgezegd.

Disney+ opzeggen tijdens gratis proefperiode eerste maand

Een veelgestelde vraag is of je Disney+ kan opzeggen tijdens de gratis proefperiode, en zo dus een maand gratis Disney+ België kan kijken zonder te betalen. Het antwoord is: ja, dat kan! Zodra je je gratis proefperiode hebt afgesloten kan je die proefperiode eindigen. Als je dat direct doet, kun je nog steeds tot het einde van de gratis maand Disney+ kijken en zal er geen afschrijving van je bankrekening plaatsvinden. Wil je wel verder Disney+ kijken na je gratis proefperiode? Dan hoef je niks te doen en kan je genieten van het Disney+ aanbod van films en series!


Kun je Disney+ opzeggen tijdens de gratis eerste maand proefperiode?

Ja, dat kan. Als je je proefperiode hebt afgesloten kan je die gratis eerste maand meteen ten einde laten komen. Als je dat doet, kijk je nog steeds gratis tot het einde van de proefmaand Disney+. Opzeggen doe je zoals op deze pagina uitgelegd word.