Streamingdienst Disney Plus is live in België!

Eindelijk is het tijd voor feest! Sinds dinsdag 15 september 2020 kun je naar alle films en series van streamingdienst Disney+ in België kijken! Hieronder vind je wat Disney+ is, welke films en series op de streamingdienst te zien zijn, wat de prijs is en wat momenteel de beste deals voor een abonnement zijn. Via de rode knop hieronder kun je direct de beste deal voor Disney+ in België verzilveren met maar liefst 15% korting.


Ga direct naar Disney+ voor een abonnement

Kijk nu naar Disney+ in België

✅ Toegang tot alle films en series van Disney, Pixar, Star Wars, National Geographic en Marvel

✅ Onbeperkt streamen zonder reclames in (Ultra) HD via laptop, tablet, computer, mobiel en TV

✅ Kijk op 4 schermen tegelijk via tot 7 profielen

✅ Download films en series op 10 apparaten tegelijk

✅ Verkrijgbaar voor maar €6.99 per maand of €69.99 per jaar


Wat is Disney Plus?

Disney+ (ofwel Disney Plus) is een gloednieuwe streamingdienst in België. Een streamingdienst is een online plek waar films en series kunnen worden bekeken naar keuze. Eigenlijk is het een soort thuisbioscoop met een heel groot assortiment aan films en series.

Welke films en series kun je bekijken bij Disney Plus in België?

Disney+ heeft in haar catalogus allerlei nieuwe en oude films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars. Je kunt al deze films en series onbeperkt bekijken en wanneer je maar wilt, bijvoorbeeld via je mobiel, laptop, computer, televisie of via een app. Bovendien zijn er tussendoor geen reclames zoals die bijvoorbeeld bij de televisie wel zijn. Op de pagina met het volledige Disney Plus aanbod in België vind je een lijst van alle films en series die momenteel te streamen zijn.

Wat is de prijs van een abonnement?

Er zijn twee soorten abonnementen bij Disney+ in België: het jaarabonnement en het maandabonnement. Er zijn erg weinig verschillen tussen de twee, behalve het feit dat een maandabonnement maandelijks opzegbaar is en dat een jaarabonnement een stuk goedkoper is dan eerstgenoemde. Het scheelt je ruim 15% per jaar, wat omgerekend 2 maanden gratis streamen per jaar betekent. Ga direct naar de officiële website van Disney+ België om beide abonnementen te bekijken of om je te registreren.

Wat kost Disney Plus Belgie
Ga direct naar de officiële website van Disney+ België om beide abonnementen te bekijken of om je te registreren.

Alles wat je moet weten over Disney+ in België

Wil je meer weten over deze nieuwe magische streamingdienst in België? In ons artikel Alles wat je moet weten over Disney+ in België lees je bijvoorbeeld welke apps voor welke apparaten beschikbaar zijn en hoe je met meerdere mensen op één abonnement kunt kijken. Verder vind je op Streamwijzer het laatste nieuws over Disney+ België en het volledige aanbod van Disney+ in België.