Laatste dag: pre-order Disney+ in België nu nog met extra korting

Het is bijna zo ver: streamingdienst Disney+ komt naar België! Het video on demand-platform heeft nu een tijdelijke pre-order kortingsactie gelanceerd, waardoor je als jaarabonnee nu geen €69.99 per jaar betaalt, maar slechts €59.99! Omgerekend kijk je hierdoor ruim 3 maanden per jaar gratis naar Disney+ kijkt! Let op: het is de laatste dag van deze actie, dus wees er snel bij via de onderstaande rode knop!

Pre-order voor de lancering van Disney+ met sterke korting

De prijs van Disney+ in België is normaal gesproken €6.99 per maand, wat al een hele goede prijs is voor een streamingdienst met zo’n groot kwaliteitsaanbod. In andere landen is het video on demand-platform al erg populair, maar België heeft een tijdje op de lancering moeten wachten. Daarom kun je nu tot de lancering op 15 september een jaarabonnement afsluiten voor de extreem goede prijs van €59.99. Dat doe je via de officiële pre-order pagina van Disney+ in België.

Disney Plus Belgie prijs kosten
Benieuwd wat de prijs van Disney+ in België is? Je leest het in ons artikel: wat kost Disney+ in België?

Laatste dag van de actie

Let op, want het is alweer de allerlaatste dag van de actie! In andere landen hebben we zulke fantastische lanceringsacties niet eerder gezien, dus dit is echt je enige kans. Via de grote rode knop bovenaan dit artikel ga je direct naar de pre-orderpagina van deze streamingdienst.

Zodra je je abonnement hebt besteld, kun je direct genieten van de beste en nieuwste films en series op Disney+ België vanaf de lancering op 15 september. Je bent er dus als één van de allereerste kijkers bij. Veel kijkplezier gewenst alvast!

Alles wat je moet weten over Disney+ in België

Wil je meer weten over deze nieuwe magische streamingdienst in België? In ons artikel Alles wat je moet weten over Disney+ in België lees je bijvoorbeeld wat de prijs is, welke abonnementen beschikbaar zijn, via welke apparaten en met welke apps je kunt streamen. Verder vind je op Streamwijzer het laatste nieuws over Disney+ België en het volledige aanbod van Disney+ in België.