Kun je een Disney+ abonnement cadeau geven in 2023?

Streamingdienst Disney+ is inmiddels al een tijdje beschikbaar in België kijkers zijn enthousiast, want we krijgen allerlei vragen of het ook mogelijk is om een Disney+ abonnement cadeau te geven aan een vriend, familielid of kennis. In dit artikel leggen we uit hoe dat precies werkt en hoe je de voordeligste keuze maakt.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Is het mogelijk om een Disney+ abonnement cadeau te geven?

Hieronder geven we zo duidelijk mogelijk antwoord op de meest gestelde vragen over het cadeau geven van een abonnement op Disney+ in België.

Kun je een Disney+ abonnement cadeau geven?

Ja, dat kan! Een abonnement is overdraagbaar en zelfs met meerdere personen te delen. Als je slim bent, houd je de inloggegevens zelf dus ook en kijk je lekker een film of serie mee.

Kan het abonnement op Disney+ dat ik schenk ook direct naar de gelukkige worden gestuurd of niet?

Helaas is dat niet mogelijk. Je zult zelf een Disney+ abonnement aan moeten schaffen en vervolgens de inloggegevens doorgeven als cadeau aan je vriend of vriendin. Het bestellen van het abonnement via de bovenstaande rode knop.

Heeft Disney+ een geschenkservice met cadeaubonnen voor abonnementen?

Nee, helaas is de geschenkservice van Disney+ alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. Hier kun je dus geen cadeaubon voor Disney+ kopen. Wel kun je, zoals we in dit artikel uitleggen, een abonnement cadeau geven na een eigen bestelling.

Welk Disney+ abonnement moet ik cadeau geven?

Wij raden het jaarabonnement op Disney+ aan als ideaal cadeau, vanwege het feit dat je hiermee ruim 15% op de prijs bespaart (omgerekend ruim 2 van de 12 maanden gratis), het een groter cadeau is en je zelf ook nog een tijd films en series mee kunt kijken met de gelukkige op hetzelfde abonnement.

Welk Disney+ abonnement moet ik cadeau geven?

Natuurlijk is de keuze voor welk abonnement aan jou, maar we hebben wel een flinke tip voor je. Hiermee kun je zowel het leukste cadeau geven aan je geliefde, vriend of familielid, als economisch de beste keuze maken door geld te besparen op je abonnement.

Je hebt bij Disney+ namelijk de keuze tussen een maand- of jaarabonnement. Bij een maandabonnement is het elke maand op te zeggen, maar bij een jaarabonnement krijg je flinke korting. Als je 12 maanden een maandabonnement hebt, zou je (12 x €8,99 =) €107,88 betalen. Bij een jaarabonnement krijg je bijna €15 korting en bespaar je dus ruim 15%, waardoor je prijs neerkomt op slechts €89,90 voor een jaar (omgerekend €7,49 per maand).

Daarnaast is een maandje Disney+ ruim te weinig om al die geweldige films en series op de streamingdienst te bekijken. In een jaar kun je op je gemak lekker naar allerlei films van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars bij het video on demand-platform kijken. Dat is nou ècht een topcadeau. Bovendien kun je zelf misschien nog de inloggegevens houden, zodat je een filmpje of serie van het abonnement mee kunt pikken. Wij raden dus een jaarabonnement op Disney+ aan als cadeau!

Welke andere Disney-geschenken zijn er te geven?

Er is een ontelbaar aantal producten van Disney+ te bedenken die geweldig zijn om als cadeau voor bijvoorbeeld Sinterklaas of Kerst te geven aan je vriend, vriendin, zoon, dochter of ander familielid. Dat gaat van DVD’s tot theepotten en van rompertjes tot bordspellen. Wij raden je aan om te kijken in de categorieën met alles van Disney op Bol.com en alles van Disney op Amazon.nl, zodat jij het perfecte cadeau vindt. Hieronder vind je alvast een paar leuke suggesties.

Meer informatie over deze magische streamingdienst

Wil je graag meer te weten komen over Disney+ in België? Op Streamwijzer vind je het volledige aanbod van alle films en series op Disney+ België, maar ook het laatste nieuws over Disney+ en informatie over de kosten. Verder houden we je natuurlijk via onze social media kanalen de hele tijd op de hoogte van de beste titels en laatste nieuwtjes over alles van deze magisch mooie streamingdienst van The Walt Disney Company.