Disney+ Day komt naar België: deze 5 films & series worden gelanceerd

Donderdag is het 8 september 2022 en viert de streamingdienst Disney+ haar derde verjaardag met de zogeheten ‘Disney+ Day‘ en ook voor fans in België is een dag vol verrassingen, cadeaus én heel veel nieuwe releases. Zo hebben we je al eerder laten weten dat dit de dag is waarop Thor: Love and Thunder voor het eerst op de streamingdienst te zien zal zijn. Maar dat is zeker nog niet alles! De streamingdienst gaat nog veel meer leuke films, series, documentaires en specials aan het aanbod toevoegen als cadeautje voor haar abonnees. In dit artikel zetten wij 5 toffe nieuwe films en series voor je op een rijtje.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

5x Nieuwe films en series die op Disney+ Day in première gaan

Disney+ Day is een dag vol premières op de streamingdienst Disney+. Wij zetten de 5 leukste nieuwe releases voor je op een rij, met de synopsis en trailer erbij zodat je gelijk in de stemming kan komen! Alle titels zijn vanaf 8 september 2022 te streamen.

5. Tierra Incógnita (serie, 1 seizoen)

Deze mysterieuze horrorserie is afkomstig uit Argentinië. De Disney+ Original vertelt het verhaal van Eric, die terugkeert naar zijn geboorteplaats om de verdwijning van zijn ouders te onderzoeken. De laatste plek waar zij levend gezien werden, was een pretpark met horrorthema. Griezelig! Samen met vrienden en familie moet hij allerlei verborgen mysteries oplossen en een angstaanjagende entiteit ontwijken.

4. Cars on the Road (serie, 1 seizoen)

Cars is terug! Lightning McQueen en Mater gaan in Cars on the Road (in het Nederlands Cars op Rondreis) op een roadtrip om Maters zus op te zoeken. Iedere dag volgt een mini-avontuur met onverwachte wendingen. Je kunt je klaarmaken voor een hoop nostalgie, want net als vroeger luister je in deze serie weer naar de stemmen van Owen Wilson en Larry the Cable Guy. Ook de stemmen van Bonnie Hunt en Cheech Marin zal je wellicht herkennen van de eerdere films.

3. Wedding Season (serie, 1 seizoen)

Nog een nieuwe serie is Wedding Season. Hierin staan Stefan en Katie centraal. Zij is verloofd met een rijke vastgoedmagnaat, hij is een hopeloze romanticus die op haar valt. Tijdens een zomer vol bruiloften beginnen ze een stormachtige verhouding, maar niet lang daarna vindt een schokkende misdaad plaats en zijn zij ineens de hoofdverdachten. Lukt het ze uit handen van de politie en georganiseerde criminelen te blijven, hun naam te zuiveren én hun gecompliceerde gevoelens onder controle te houden? De serie is spannend, grappig en er absoluut één om aan je kijklijstje toe te voegen.

2. Obi Wan Kenobi: A Jedi’s Return (film, 2022)

Genoten van de populaire Star Wars-serie Obi Wan Kenobi? Dan kunnen we ons voorstellen dat je met deze nieuwe titel ook erg blij gaat zijn. Obi Wan Kenobi: A Jedi’s Return is een documentaire over dit peperdure project en leert ons meer over hoe dit tot stand gekomen is. Neem een uniek kijkje achter de schermen en zie hoe acteurs Ewan McGregor en Hayden Christensen het allemaal ervaren hebben. De bijzondere docu heeft de lengte van een speelfilm en mag je als fan van de serie eigenlijk niet missen.

1. Pinocchio (film, 2022)

Misschien wel de leukste van dit hele lijstje: de live-actionfilm Pinocchio! Als dit jouw favoriete Disney-personage is, is dit zeker de moeite waard. De film is gemaakt door Oscarwinnaar Robert Zemeckis, die deze prijs in de wacht sleepte voor zijn film Forrest Gump (1994). Nu mag hij opnieuw met Tom Hanks (Elvis) samenwerken, die de rol van Geppetto op zich neemt. Verder zul je ook (de stemmen van) acteurs als Joseph Gordon-Levitt, Angus Wright, Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key en Luke Evans terug horen en kun je genieten van een hartverwarmend verhaal.

En dit kun je ook verwachten op Disney+ Day

Naast deze vijf nieuwe titels, de streamingpremière van Thor: Love and Thunder én als extraatje ook de making-of hiervan gaan er nog veel meer titels in première op 8 september 2022. Je kunt klaar zitten voor onder meer de volgende releases:

Meer informatie over de streamingdienst

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Disney+? Houd dan vooral onze website in de gaten. Wij geven altijd aan wanneer nieuwe films verwacht worden en houden per maand bij welke nieuwe content er naar de streamingdienst komt.


Synopsissen: Disney+