Pre-order Disney+ geopend met tijdelijk extra korting

Wat een feest! Vanaf vandaag is het eindelijk mogelijk om een abonnement op Disney+ in België te pre-orderen! Gelukkig krijg je daar als vroege vogel ook nog eens een cadeautje voor. Als jaarabonnee betaal je nu geen €69.99, maar slechts €59.99 voor Disney+. Wees er snel bij, want de actie stopt voor de officiële lancering.

Pre-order Disney+ voor de lancering

Laatst werd door The Walt Disney Company bekendgemaakt dat de streamingdienst op 15 september officieel lanceert in België. Sinds donderdag 13 augustus is het ook mogelijk om een abonnement te pre-orderen.

Een maandabonnement kost je €6.99 per maand, wat al een zeer schappelijk bedrag is. Een jaarabonnement kost je normaal gesproken €69.99 per maand (2 maanden gratis / 17% korting ten opzichte van een maandabonnement), maar nu doet Disney+ er voor de lancering nog een schepje bovenop. Een jaarabonnement kost je nu tijdelijk slechts €59.99 via de pre-order pagina. De actie loopt af bij de lancering op 15 september.

Aanbod van films en series op Disney+ in België

Door verschillende licenties per film of serie per land, is de kans groot dat het aanbod in België ietwat anders is dan het aanbod van Disney+ in Nederland. Wel hebben wij alvast een voorlopig overzicht van het verwachte aanbod van Disney+ in België gepubliceerd. Zo zal er als vanzelfsprekend toegang zijn tot enorm veel toptitels, zoals The Lion King, The Mandalorian, Frozen 2, Toy Story 4 en Maleficent 2: Mistress of Evil.