Proximus en Disney+ bundelen krachten: 12 maanden gratis bij All Stars

Op 15 september 2020 komt na lang wachten eindelijk streamingdienst Disney+ naar België toe, zodat wij ook kunnen genieten van alle films en series van Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel. Disney+ slaat een mooie slag door klanten nu een flinke korting (van €83.88 voor slechts €69.99) te bieden op jaarabonnementen en All Stars klanten van Proximus zelfs met een heel jaar gratis streamen te belonen!

Proximus en Disney+ geven All Stars klanten een gratis jaar streaming

Klanten van telecomaanbieder Proximus hebben bij hun abonnement de mogelijkheid om het pakket All Stars of All Stars & Sports te bestellen. De inhoud van dit pakket is een abonnement op de populaire streamingdienst Netflix, de on demand Movies & Series-bundel van Proximus en het Family-pakket met bijna 20 zenders voor het hele gezin. Het pakket met Sports erbij heeft ook extra sportzenders bij deze bundel inbegrepen.

Nu hebben Proximus en Disney+ besloten om alle klanten een flinke extra aan te bieden. Ben of wordt jij All Stars-klant, dan krijg je één heel jaar gratis Disney+ erbij ter waarde van €69.99! Zo kun je dus genieten van al je favoriete films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic zonder dat het je ook maar één cent extra kost. Nieuwe klanten krijgen hiervoor direct hun inloggegevens en bestaande klanten krijgen hiervoor binnenkort automatisch instructies per mail.

Na het eerste gratis jaar

Heb je een jaar lang genoten van Disney+? Dan wordt je abonnement vervolgens verlengd als de maandversie. Dit kost momenteel €6.99 per maand en kan elke maand door de klant zelf worden opgezegd. Je kunt dus beslissen om van je gratis jaar te genieten en vervolgens niet verder te gaan met het betaalde maandabonnement.

Geen All Stars klant bij Proximus? Toch flinke korting op Disney+!

Ben je geen All Stars klant bij Proximus en ben je ook niet van plan om dat te worden? Dan is er voor jou alsnog momenteel de uitgelezen kans om flinke korting te pakken op een jaarabonnement bij Disney+. Je kunt nu in België namelijk het goedkopere jaarabonnement bestellen voor een prijs van slechts €69.99 per jaar (omgerekend €5.83 per maand i.p.v. €6.99 per maand). Bekijk nu de officiële pagina met deze deal van Disney+ om een goedkoop jaarabonnement te bestellen.

Alle films en series op Disney+ in België

Het volledige aanbod van Disney+ in België met verwachte films en series vind je op Streamwijzer. Dit kan ietwat afwijken van het gelijkende aanbod in Nederland, maar zal up-to-date worden gehouden en dagelijks worden bijgewerkt om te zorgen dat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste films en series op het video on demand-platform.