Deze 10 steengoede films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star (deel 2)

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 271 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 271 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 1 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 1️⃣

Ga naar deel 3 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 3️⃣

Ga naar deel 4 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 4️⃣

Ga naar deel 5 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 5️⃣

Ga naar deel 6 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 6️⃣

1. American Horror Story (seizoen 1-9)

Fysieke en psychologische gruwelen treffen een familie in ontbinding, werknemers en bewoners van een krankzinnigengesticht, een heksenkring, een groep circusfreaks, de werknemers en gasten van een hotel in moeilijkheden, een familie die een mysterieuze boerderij heeft betrokken, de bewoners van een kleine buitenwijk in Michigan, de overlevenden van de Apocalyps en de begeleiders van een griezelig zomerkamp in deze spookachtige anthologieserie, waarin de thema’s ontrouw, zindelijkheid, onderdrukking, discriminatie, verslaving en uitbuiting centraal staan.

2. Love, Simon (2018)

Een jong coming-of-age-verhaal over een tienerjongen, Simon Spier, die een ander soort Romeo en Julia-verhaal meemaakt. Simon heeft een liefdesconnectie met een jongen, Blue, via e-mail, maar het enige probleem is dat Simon geen idee heeft met wie hij aan het praten is. Simon moet ontdekken wie die jongen is – wie Blue is. Onderweg probeert hij ook zichzelf te vinden.

3. Big Sky (seizoen 1)

Een privé-detective werkt samen met een ex-politieagent om een ontvoeringszaak in Montana op te lossen.

4. Hitchcock (2012)

In 1959 staan Sir Alfred Hitchcock (Sir Anthony Hopkins) en zijn vrouw, Alma Reville (Dame Helen Mirren), op de top van hun creatieve kunnen als filmmakers te midden van verontrustende insinuaties dat het tijd is om met pensioen te gaan. Om de artistieke durf van zijn jeugd terug te vinden, besluit Sir Alfred om in zijn volgende film de lugubere horrorroman “Psycho” te verfilmen, ondanks de bezwaren van iedereen. Helaas, terwijl Sir Alfred zichzelf financiert en aan deze film werkt, verliest Alma uiteindelijk haar geduld met zijn zwervende blik en controlegewoontes met zijn actrices. Wanneer een ambitieuze vriend haar lokt om mee te werken aan een eigen werk, kleurt de resulterende huwelijkse spanning Sir Alfreds werk, zelfs als de inspiratie van de roman in zijn dromen rondspookt.

5. Buffy The Vampire Slayer (seizoen 1-7)

“In elke generatie is er een uitverkorene… zij alleen zal opstaan tegen de vampieren, de demonen en de krachten van de duisternis. Zij is de Doder.” Buffy Summers kent dit verhaal uit haar hoofd, en hoe hard ze ook probeert een “normaal meisje” te zijn, ze kan niet ontsnappen aan haar lot… Gelukkig staat ze er niet alleen voor in haar zoektocht om de wereld te redden, want ze heeft de hulp van haar vrienden, het hilarische (en verrassend effectieve) team dat het kwaad bestrijdt: “De Scoobybende”. Samen zullen Buffy & co. hun demonen verslaan, de ene apocalyps na de andere overleven, naar de middelbare school en de universiteit gaan… en vooral begrijpen dat opgroeien soms echt de hel kan zijn… letterlijk.

6. Runaway Bride (1999)

De New Yorkse columnist Ike Graham werkt, voor één keer zonder volledige feitencontrole, het verhaal uit dat hij hoorde van een bargenoot van het Marylandse meisje Maggie Carpenter, die verschillende bruidegommen voor het altaar liet staan en er zonder waarschuwing of serieuze reden vandoor ging. Uit angst voor een rechtszaak van Maggie, ontslaat Ike’s redacteur en ex Ellie hem. Personeelsmaatje Fisher geeft Ike de opdracht zijn baan terug te zoeken (of een andere te verdienen) door te proberen de vermeende onnauwkeurigheden te bewijzen en/of een onbetaalbaar vervolgstuk te schrijven. Dus rijdt hij met zijn sportwagen naar haar woonplaats Hale, waar ze een garage heeft en glaswerk ontwerpt. Zijn charmes en journalistieke neus zorgen ervoor dat iedereen zich openstelt en haar beschamende verleden onthult voordat ze mensen tot zwijgen kan zweren, van haar drie gedumpte bruidegoms en familie tot haar overmoedige huidige bruidegom, middelbare schoolcoach Bob Kelly. In het proces vindt Maggie hem haten net zo moeilijk als verleiden, terwijl Ike een vreemde waardering ontwikkelt voor het buitenbeentje, totdat zelfs Bob reden ziet om jaloers te worden.

7. How I Met Your Mother (seizoen 1-9)

Ted Mosby zit samen met zijn kinderen, om hen het verhaal te vertellen hoe hij hun moeder ontmoette. Het verhaal wordt verteld aan de hand van herinneringen van zijn vrienden Marshall, Lily, Robin, en Barney Stinson. Alle legendarische 9 seizoenen leiden naar het moment van Ted’s laatste ontmoeting met “de ware”.

8. The Shape Of Water (2017)

Van meesterverteller Guillermo del Toro komt THE SHAPE OF WATER, een buitenaardse fabel die zich afspeelt tegen de achtergrond van het Amerika van de Koude Oorlog rond 1962. In het verborgen hoogbeveiligde overheidslaboratorium waar ze werkt, zit de eenzame Elisa (Sally Hawkins) gevangen in een leven van isolement. Elisa’s leven verandert voorgoed wanneer zij en haar collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken. De cast wordt gecompleteerd door Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg en Doug Jones.

9. Prison Break (seizoen 1-5)

Een onschuldige man wordt erin geluisd voor de moord op de broer van de Vice President en zal worden geëxecuteerd in een super-max gevangenis, dus is het aan zijn jongere broer om hem te redden met zijn geniale plan: installeer zichzelf in dezelfde gevangenis door een bank te overvallen en, terwijl de laatste maand verstrijkt, lanceer het ontsnappingsplan stap voor stap om de twee uit te breken, met zijn volledige lichaamstatoeage als zijn gids; een tatoeage die de lay-out van de gevangenisfaciliteit verbergt en de nodige aanwijzingen die van vitaal belang zijn voor de ontsnapping.

10. Die Hard (1988)

NYPD agent John McClane gaat op kerstvakantie om zijn vrouw Holly in Los Angeles te bezoeken, waar zij voor de Nakatomi Corporation werkt. Terwijl ze in het hoofdkwartier van Nakatomi zijn voor een kerstfeest, neemt een groep overvallers onder leiding van Hans Gruber de controle over het gebouw over en houdt iedereen, met uitzondering van John, gegijzeld terwijl ze een lucratieve overval beramen. Omdat hij niet kan ontsnappen en de politie niet onmiddellijk reageert, is John gedwongen het heft in eigen handen te nemen.

Alle 271 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 271 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in België? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 8 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!