Deze 10 fantastische films en series verschijnen volgende week op Disney+ Star (deel 3)

Goed nieuws, want er komen volgende week dinsdag direct 271 nieuwe films en series voor volwassenen naar Disney+ door de lancering van de nieuwe categorie Star. Hieronder vind je een greep van 10 films en series op Disney+ Star die direct online zullen verschijnen bij de lancering.

10x Films en series die op Disney+ Star komen op 23 februari 2021 (deel 3)

Op 23 februari 2021 wordt de nieuwe categorie Star aan Disney+ toegevoegd met direct 271 films en series voor volwassenen. Het aanbod van Disney+ Star wordt in het eerste jaar aangevuld tot meer dan 1.000 nieuwe titels. De prijs van Disney+ wordt wel met 22% verhoogd. Meer informatie vind je op de overzichtspagina van Disney+ Star.

We lichten deze week meermaals 10 films en series uit die naar Disney+ Star komen op 23 februari bij de lancering:

Ga naar deel 1 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 1️⃣

Ga naar deel 2 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 2️⃣

Ga naar deel 4 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 4️⃣

Ga naar deel 5 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 5️⃣

Ga naar deel 6 van de nieuwe toptitels op Disney+ Star 6️⃣

1. 24 (seizoen 1-8)

Jack Bauer racet tegen de klok om terroristische complotten te ondermijnen en zijn natie te redden van een ultieme ramp.

2. The Grand Budapest Hotel (2014)

Een schrijver ontmoet de eigenaar van een verouderd luxehotel, die hem vertelt over zijn vroege jaren als lobbyjongen in de glorieuze jaren van het hotel onder een uitzonderlijke conciërge.

3. American Dad (seizoen 1-15)

De willekeurige escapades van Stan Smith, een conservatieve C.I.A.-agent die zich bezighoudt met zijn gezinsleven en de veiligheid van Amerika, en dat alles op de meest absurde manier.

4. G.I. Jane (1997)

Een vrouwelijke senator slaagt erin een vrouw in te schrijven voor een training van het Combined Reconnaissance Team, waar iedereen verwacht dat ze zal falen.

5. Bones (seizoen 1-12)

Forensisch antropologe Dr. Temperance “Bones” Brennan en de eigenwijze F.B.I. Special Agent Seeley Booth vormen een team om moorden te onderzoeken. Vaak is er niet meer te onderzoeken dan verrot vlees of louter beenderen.

6. Taxi (2004)

Een brutale en pittige taxichauffeur heeft tips voor een groene en onbekwame agent die een reeks bankovervallen in New York City wil oplossen, gepleegd door een kwartet vrouwelijke Braziliaanse bankovervallers.

7. Lost (seizoen 1-6)

De overlevenden van een vliegtuigongeluk worden gedwongen samen te werken om te overleven op een schijnbaar verlaten tropisch eiland.

8. Robin Hood (1991)

De legende van Robin Hood speelt zich af in de 12e eeuw, toen de machtige Noormannen Engeland met ijzeren vuist regeerden.

9. Revenge (seizoen 1-4)

Een emotioneel getroebleerde jonge vrouw wil wraak nemen op de mensen die haar vader onrecht hebben aangedaan.

10. Independence Day (1996)

De aliens komen en hun doel is de Aarde binnen te vallen en te vernietigen. Tegen superieure technologie in, is het beste wapen van de mensheid de wil om te overleven.

Alle 271 films en series die direct op Disney+ Star verschijnen

In totaal zullen er in het eerste jaar 1.000 nieuwe films en series voor volwassenen op Disney+ verschijnen na de lancering van de nieuwe categorie Star, maar op de eerste dag worden er direct 271 titels online geplaatst. Op de pagina met het complete aanbod van Disney+ Star vind je welke films en series inmiddels bevestigd zijn door de streamingdienst voor de lancering op en na 23 februari 2021.

Meer film- en serietips na het bingewatchen

Ben je fan van andere toptitels op Disney+ of andere streamingdiensten in België? Neem dan ook eens een kijkje tussen de aangeraden films en series na Virgin River, na The Queen’s Gambit en na Lupin. Verder vind je op Streamwijzer in deze koude tijd ook 8 kijktips om de sneeuwstorm mee door te komen. Zo ben je verzekerd van de ideale film of serie op jouw favoriete video on demand-platform!