Disney’s streaming service van films en series: een overzicht

Op 15 september 2020 lanceerde de Disney streaming service met allerlei films en series in België. De streamingdienst heet Disney+ en het biedt je de mogelijkheid om allerlei titels van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars onbeperkt en zonder reclames op allerlei verschillende apparaten te kijken tegen een zeer goed tarief. Hieronder kun je via de rode knop voordelig een abonnement afsluiten en verder in het artikel lees je meer over Disney’s streamingdienst.

Streaming bij Disney, wat houdt dat in?

Streaming betekent dat digitale audio- en-of videobestanden via een netwerk worden verzonden. Zo ontvang je een film of serie naar keuze zonder wachttijd direct op je apparaat, zoals een telefoon, tablet, computer, (smart) televisie of laptop.

Disney is een groot internationaal bedrijf dat pretparken heeft en veel merchandise verkoopt, maar ook vooral bekend staat om haar beroemde en geliefde films en series. Onder het bedrijf vallen ook allerlei titels van Marvel, Pixar, Star Wars en National Geographic. Het grote overkoepelende bedrijf heet The Walt Disney Company.

Streamingdienst Disney+ (ook wel Disney Plus genoemd) is in andere woorden het video on demand-platform van The Walt Disney Company. Hier kun je dus een enorme selectie van allerlei films en series kijken die door het grote internationale bedrijf geproduceerd zijn.

Wat kost streaming bij Disney?

Een abonnement op streamingdienst Disney+ kost je tussen de €5.83 per maand en €6.99 per maand, afhankelijk van welk abonnement je kiest. Je kunt namelijk gaan voor een maand- of jaarabonnement, waarbij je bij de laatstgenoemde een hele mooie korting krijgt van 15%. Daardoor kijk je omgerekend 2 maanden gratis van de 12 maanden van het abonnement. Deel het door 12 en je komt uit op een bedrag van slechts €5.83 per maand, een stuk minder dan €6.99.

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Welke films en series kun je allemaal streamen bij Disney?

Streamwijzer houdt het volledige aanbod van Disney+ in België nauwkeurig bij, waardoor jij altijd weet welke films en series nieuw op de streamingdienst verschijnen. Klik dus op de link hierboven om direct naar het aanbod te gaan en jouw favoriete titel van Disney, Pixar, Marvel, National Geographic of Star Wars te vinden.

Wat is er nog meer belangrijk om te weten?

Hieronder vind je nog wat interessante informatie over de abonnementsvormen die beschikbaar zijn bij Disney+. Informeer je met deze tabel en zie dat het mogelijk is om je titels in (Ultra) HD te bekijken op 4 schermen tegelijk met 7 gebruikersprofielen. Ook kun je op 10 apparaten downloaden, kijk je via allerlei verschillende apparaten en heb je altijd toegang tot alle films en series op de streamingdienst.

Disney+ Abonnement ‘Maandelijks’Disney+ Abonnement ‘Jaarlijks’
Wat kost Disney+ per maand?€6,99€5,83
Wat kost Disney+ per jaar?€83,88€69,99
HD beschikbaarJaJa
Ultra HD beschikbaarJaJa
Aantal schermen tegelijk mogelijk44
Aantal profielen op account mogelijk77
Aantal apparaten met gedownloade films en series tegelijk mogelijk1010
Kijken op laptop, tablet, computer, mobiele telefoon en tvJaJa
Toegang tot alle films en series op Disney+ BelgiëJaJa
OpzegbaarMaandelijksJaarlijks
Eerste 7 dagen gratisNeeNee