Waar kan ik de serie Disney’s Fairy Tale Weddings (2017) online kijken? – Streaming via Disney+

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het online kijken van de serie Disney’s Fairy Tale Weddings uit 2017. De serie behaalde tot dusver een 6.4 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen de serie graag. In dit artikel geven wij aan aan of deze titel op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten in België zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

 

Waar kun je Disney’s Fairy Tale Weddings uit 2017 online kijken?

Disney+: Bij Disney+ is deze titel momenteel te zien. Ga direct naar de serie op Disney+.

Je krijgt bij Disney+ overigens nu 15% korting bij de keuze voor een jaarabonnement, waardoor je omgerekend ruim 2 maanden per jaar gratis kijkt. Deze optie raden wij je dus zeker aan. Klik hiervoor op de rode knop hierboven.

Verder is deze titel momenteel nergens anders te streamen. Wel kun je hem natuurlijk online bestellen op DVD of Blu-Ray. Ga direct naar deze serie hier op Bol.com en hier op Amazon.nl.

Verhaal en trailer van Disney’s Fairy Tale Weddings (2017)

Het verhaal en de trailer van deze serie vind je direct via IMDb en YouTube. Bekijk via YouTube de trailer. Vind het verhaal en cijfer van 6.4 uit 10 op IMDb.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2017
IMDb: 6.4 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com
Kijken: Bekijk direct op Disney+

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over deze serie op Streamwijzer.