Waar kun je Doctor Strange 2 (film, 2022) online kijken in België?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Doctor Strange 2 (2022) online kijken kunnen vanuit België. De officiële titel is Doctor Strange in the Multiverse of Madness en het is na de eerste Marvel-film over het personage die in 2016 verscheen de tweede film in de reeks, opnieuw met Benedict Cumberbatch in de hoofdrol. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, Netflix, Apple TV+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar en wanneer kun je in België online naar de film ‘Doctor Strange 2’ (2022) kijken?

Benieuwd of deze film wat voor jou is? Lees dan ook onze recensie. De tweede Doctor Strange-film is sinds woensdag 22 juni 2022 voor alle abonnees van Disney+ wereldwijd te streamen op het video on demand-platform zonder aanvullende kosten.

Disney+➡️ Ga direct naar Doctor Strange 2 bij Disney+ in België. Hier is de film gratis te zien voor abonnees.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Apple TV+Bij deze streamingdienst is Doctor Strange 2 momenteel niet online te kijken.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.

Verhaal: hier gaat ‘Doctor Strange 2’ over

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

Trailer en streaming informatie van de film

TitelDoctor Strange in the Multiverse of Madness
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
GenreActie, Avontuur, Fantasy
IMDb7,2 uit 228.000 stemmen
RegisseurScott Derrickson
CastBenedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Adam Hugill

Synopsis: Disney