‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ (2022) is nu te zien op Disney+

Iedereen die Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022) nog niet in de bioscoop heeft gezien (of de film nóg een keer wil bekijken) opgelet: Disney+ zet vandaag de film zonder aanvullende kosten online. Op woensdag 22 juni 2022 verscheen de Marvel-film met Benedict Cumberbatch wereldwijd op de streamingdienst.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ is sinds 22 juni te zien op Disney+

Doctor Strange in the Multiverse of Madness, de tweede film met Benedict Cumberbatch als Doctor Strange in de hoofdrol, verscheen op woensdag 22 juni op Disney+. Hiermee is de film eerder dan verwacht online te streamen. Gemiddeld worden de nieuwste Marvel-films namelijk 70 dagen na de bioscooppremière gelanceerd op Disney+. Aangezien Doctor Strange in the Multiverse of Madness pas op 4 mei 2022 in de bioscoop verscheen, hadden we de film rond 13 juli op de streamingdienst verwacht. Nu kunnen we al eerder genieten van de avonturen van Doctor Strange, die in deze nieuwe film met behulp van Wanda en nieuwe superheld America Chavez door het multiversum reist. Benieuwd of de film de moeite waard is? Lees onze recensie.

Vanaf 09:00 uur ‘s ochtends wereldwijd online

Mocht je ‘s ochtends vroeg al Disney+ aan het refreshen zijn, dan kunnen we je aanraden om eerst even rustig te gaan ontbijten. Tot 09:00 uur (onze Midden-Europese tijd) zal de film namelijk nog niet in je kijkomgeving te vinden zijn. Vanaf die tijd, op woensdag 22 juni 2022, zal het echter direct mogelijk zijn om Doctor Strange 2 hier op de officiële website van Disney+ te starten en te beginnen met kijken. Alvast heel veel plezier gewenst!

Verhaal en informatie van de film

In Marvel Studios’ Doctor Strange in the Multiverse of Madness onthult het MCU de Multiverse en verlegt het zijn grenzen verder dan ooit tevoren. Met hulp van bekende en nieuwe helden verkent Doctor Strange de gevaarlijke realiteiten en uithoeken van de Multiverse en neemt hij het op tegen een mysterieuze, nieuwe vijand.

TitelDoctor Strange in the Multiverse of Madness
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 55 minuten
GenreActie, Avontuur, Fantasy
Online releasedatum22 juni 2022
RegisseurScott Derrickson
CastBenedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stuhlbarg, Rachel McAdams, Patrick Stewart, Adam Hugill

Synopsis: The Walt Disney Company