Dopesick seizoen 2 op Disney+ | Nieuws, trailer en datum

Eens in de zoveel tijd komt er een ijzerserie voorbij die je keihard met de neus op de feiten drukt. Voor velen was dat de indrukwekkende serie Dopesick over de Amerikaanse opiatencrisis door Purdue Pharma met OxyContin. Veel kijkers vragen zich af of er een vervolgseizoen komt van de populaire serie. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Dopesick seizoen 2 op Disney+? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van eventuele nieuwe afleveringen.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Wanneer komt Dopesick seizoen 2 op Disney+ in België?

Meestal laat Disney+ pas na een paar weken of maanden weten of een serie wordt verlengd met een nieuw seizoen. Het verlengen of cancellen van een serie is meestal gebaseerd op een afweging van productiekosten en kijkcijfers. Bij Dopesick zat dit echter anders.

De serie is namelijk via de Amerikaanse streamingdienst Hulu uitgebracht met het label ‘miniserie’. Dat betekent dat het verhaal tot een conclusie komt in het eerste en dus enige seizoen. Dat is ook niet gek, want in de laatste aflevering is met echt beeldmateriaal te zien hoe de situatie rondom de gebeurtenissen in de serie er in de huidige tijd voor staat. Ook is de verhaallijn uit het gelijknamige boek van Beth Macy, waarop de serie gebaseerd is, volledig verteld. Er komt dus geen seizoen 2 van Dopesick op Disney+ of een andere streamingdienst in België.

Waar gaat het verhaal van Dopesick over?

Dopesick neemt de kijkers mee naar het centrum van Amerika’s strijd tegen opium verslaving. Van de bestuurskamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot in de wandelgangen van de DEA. Er zullen nieuwe helden ontstaan, want zij zullen tegen alle verwachtingen in deze Nationale opium crisis aanvallen en verslaan. Deze exclusieve Original-serie voor Disney+ is geïnspireerd op de New York Times bestseller van Beth Macy.

TitelDopesick
Jaar2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
CategorieDrama
IMDb8,7 uit 23.000 stemmen
MakersDanny Strong
CastMichael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Rosario Dawson, Jake McDorman, Arischa Conner

Waar kun je Dopesick online kijken in België?

Mocht je je afvragen of je ook via Netflix, Amazon Prime Video of een andere streamingdienst naar de afleveringen van Dopesick kunt genieten, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. The Walt Disney Company heeft deze Original geproduceerd en in België exclusief uitgebracht via haar eigen video on demand-platform Disney+ (en in de Verenigde Staten via Hulu). In België blijft Disney+ dus voor zover bekend de enige streamingdienst waarop naar Dopesick kan worden gekeken.

Komt er een Dopesick seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien er geen tweede seizoen van Dopesick zal verschijnen, is nu ook al bekend dat er geen derde deel van de serie op de planning staat bij The Walt Disney Company.

Welke teaser of trailer is er van het tweede seizoen van de serie?

Er komt geen tweede seizoen van Dopesick, dus je zult het met de beelden van S1 moeten doen. Die zijn hieronder terug te kijken.


Synopsis: Disney