Waar kun je de serie Dopesick (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Dopesick (2021) online kijken kunnen. In deze splinternieuwe serie wordt het waargebeurde verhaal verteld van de schokkende onthullingen rondom de opiumverslaving door OxyContin, een sterke pijnstiller. De serie krijgt nu al een 8,8 op IMDb en wordt elke aflevering beter beoordeeld. In dit artikel geven wij aan aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar kun je de serie ‘Dopesick’ (2021) online kijken?

✅ Disney+➡️ Ga direct naar Dopesick bij Disney+. De serie is exclusief hier te zien, omdat het een Original van de streamingdienst is.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.

Verhaal en trailer van ‘Dopesick’ (serie, 1 seizoen)

Dopesick neemt de kijkers mee naar het centrum van Amerika’s strijd tegen opium verslaving. Van de bestuurskamers van Big Pharma, naar een noodlijdende mijnbouwgemeenschap in Virginia, tot in de wandelgangen van de DEA. Er zullen nieuwe helden ontstaan, want zij zullen tegen alle verwachtingen in deze Nationale opium crisis aanvallen en verslaan. Deze exclusieve Original-serie voor Disney+ is geïnspireerd op de New York Times bestseller van Beth Macy.

Streaming informatie over de serie

TitelDopesick
Jaar2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur1 seizoen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 7.100 stemmen
MakersDanny Strong
CastMichael Keaton, Peter Sarsgaard, Michael Stuhlbarg, Will Poulter, John Hoogenakker, Kaitlyn Dever, Rosario Dawson, Jake McDorman, Arischa Conner

Synopsis & Beeld: Disney+