Waar kun je de film Dune (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Dune (2021) online kijken kunnen. In de film van regisseur Denis Villeneuve schitteren in de cast onder andere topsterren als Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin en Zendaya. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Dune online kijken?

Bioscoop: Vanaf donderdag 16 september 2021 is de gloednieuwe versie van Dune in de bioscoop te bekijken.

🔜 HBO Max: Bij de Amerikaanse streamingdienst HBO Max kun je deze titel zien vanaf de release datum van 22 oktober 2021. Deze streamingdienst is echter nog niet officieel gelanceerd in België, maar kan wel met een VPN worden bekeken. Lees direct hoe je met een VPN vanuit België naar HBO Max kunt kijken.

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Dune bij HBO Max en begin met kijken! 🍿

📚 Bol.com: Hier kun je het boek van Frank Herbert, waar de film op gebaseerd is, vinden. Bekijk direct het boek bij Bol.com.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Belgische aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video of Disney+.

Verhaal van Dune (2021)

Als erfenaam van het Huis Atreides staat Paul op het punt om met zijn familie naar Arrakis te vertrekken, maar daarvoor moeten ze hun planeet Caladan verlaten. Hun nieuwe thuis is een woestijnplaneet die dan ook bekend staat als ‘Dune’. Het meest belangrijke element op de planeet is ‘the spice’, een melange die dienst doet als drug en daarmee het leven verlengt, de geest verruimt en soms dodelijke krachten blijkt te hebben. Aan Paul is de taak om dit element te beschermen.

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2021
Taal: Engels
Duur: 2 uur en 35 minuten
Categorie: Avontuur, Drama, Sci-Fi
IMDb: 8,7 uit 1.300 stemmen
Regisseur: Denis Villeneuve
Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Zendaya


Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ‘terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.