Netflix lanceert slotseizoen van ‘Dynasty’

Goed en slecht nieuws voor liefhebbers van de serie Dynasty, want productiemaatschappij The CW heeft het vijfde seizoen van de hitserie vandaag, op 24 september 2022, eindelijk door Netflix in België online laten zetten. Maar wat is het slechte nieuws dan? Het is alweer de allerlaatste set afleveringen…

Waar gaat het verhaal van Dynasty over?

Voor twee rijke families in Atlanta, die verwikkeld zijn in een schandalige vete om macht, prestige en liefde, betekent rijk blijven vuil spelen.

Titel: Dynasty
Soort: Serie
Jaar: 2017-2022
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Drama
Makers: Sallie Patrick, Stephanie Savage, Josh Schwartz
Cast: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley
IMDb: 7,2 uit 22.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix in België?

Op 20 december 2021 ging het vijfde en laatste seizoen van de Dynasty reboot in première in de Verenigde Staten. Dat is inmiddels dus al bijna een jaar geleden. Vervolgens verscheen er elke week een van de nieuwe afleveringen online, met wat kleine pauzes tussendoor. Hierdoor stond de laatste episode, “Catch 22”, vanaf 16 september 2022 online.

In België blijken de rechten pas te zijn verkregen op het moment dat alle episodes tegelijk online konden komen. Wij kunnen dus een weekje later, op 24 september 2022, al genieten van het volledige vijfde en laatste seizoen van Dynasty.

Komt er een Dynasty seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

Seizoen 6 is helaas afgeblazen door The CW. Zij hebben laten weten dat er na het vijfde deel van deze serie geen nieuwe afleveringen meer uitgebracht zullen worden.

Welke teaser of trailer is er van Dynasty seizoen 5?

Bekijk hieronder de eerste beelden van Dynasty seizoen 5 in een exclusieve trailer.


Synopsis: Netflix