Dynasty seizoen 5 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Goed nieuws voor liefhebbers van de serie Dynasty, want inmiddels is bekendgemaakt door productiemaatschappij The CW dat er een vijfde seizoen van de hitserie zal worden gemaakt. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de release datum van Dynasty seizoen 5 op Netflix?

Waar gaat het verhaal van Dynasty over?

Dynasty draait om twee van de rijkste families van de Verenigde Staten: de Carringtons en de Colbys. De twee families zijn in een oneindige strijd verwikkeld om macht en nalatenschap. Centraal staat Fallon Carrington, de dochter van miljardair Blake Carrington. Christal is nieuwe vriendin van Blake en die twee staan op het punt met elkaar te trouwen. De perikelen van de families op zakelijk en privé gebied staan dan ook centraal.

Titel: Dynasty
Soort: Serie
Jaar: 2017
Duur: 5 seizoenen
Categorie: Drama
Makers: Sallie Patrick, Stephanie Savage, Josh Schwartz
Cast: Elizabeth Gillies, Rafael de la Fuente, Robert Christopher Riley
IMDb: 7.3 uit 15.000 stemmen
Kijken: Bekijk direct op Netflix
Meer over Dynasty op Streamwijzer vind je hier

Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix België?

  • Wanneer komt Dynasty seizoen 5 op Netflix België?

    Momenteel is nog niet bekend wanneer seizoen 5 van Dynasty komt, maar vanwege de opnames en het afwachten tot de lancering in België kan het nog wel tot 2023 duren tot we hier van het nieuwe seizoen kunnen genieten. Als een exacte datum bekend is, hoor je het via je mail.

  • Waar kun je Dynasty online kijken?

    De serie Dynasty is momenteel enkel op Netflix te zien in België en dus niet op andere streamingdiensten als Disney+ of Amazon Prime Video.

→ Alle huidige en nieuwe seizoenen van Dynasty vind je hier 🍿

Kom er een Dynasty seizoen 6 of is S5 het laatste seizoen van de serie?

We weten op dit moment enkel dat er een vijfde deel van de serie komt, want seizoen 6 is noch bevestigd nog gecanceld. Zodra we meer weten, vind je het nieuws op de website en social media kanalen van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Dynasty seizoen 5?

Jammer genoeg is er op dit moment nog geen trailer beschikbaar van het vijfde seizoen van Dynasty, omdat dit nog opgenomen moet worden. Hieronder kun je wel beelden van eerdere seizoenen terugkijken om alvast in de stemming te komen.

Dynasty Season 3 Promo (HD)