Ed Sheeran schittert vanaf vandaag in docureeks op Disney+

Ben jij fan van Ed Sheeran? Deze week komt de Britse singer-songwriter niet alleen met een gloednieuw album, maar vandaag opent hij ook zijn deuren voor ons in zijn eigen documentaireserie Ed Sheeran: The Sum of It All. In vier afleveringen vertelt hij openhartig over alle hoogte- en dieptepunten in zijn leven. Je kijkt er nu naar op Disney+.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Ed Sheeran doet een boekje open in nieuwe docuserie

Sinds Ed Sheeran in 2011 doorbrak met zijn single The A Team is hij niet uit de hitlijsten weg te denken. Inmiddels is het alweer tijd voor zijn vijfde studioalbum, (Substract), dat deze vrijdag uitkomt. Hiermee is zijn collectie albums met een wiskundige titel compleet en scoort hij ongetwijfeld nog veel meer hits. En voor iedereen die ernaar uitkijkt, hebben we een gloednieuwe kijktip. Vandaag is namelijk Ed Sheeran: The Sum Of It All verschenen.

In deze documentaireserie vertelt Ed openhartig over zijn carrière, toekomstplannen en de moeilijke momenten die hij heeft meegemaakt. Hij heeft een lastige tijd achter de rug waarin zijn beste vriend is overleden, er bij zijn vrouw een tumor werd ontdekt en hij beschuldigd werd van plagiaat met zijn hit Shape of You. Nu vertelt hij voor het eerst alles over deze heftige periode en de impact die het heeft gehad op zijn leven.

‘Ed Sheeran: The Sum Of It All’ is nu te zien op Disney+

De documentaireserie is op woensdag 3 mei in zijn geheel verschenen op Disney+, dus dat betekent dat je alle vier afleveringen kunt bingewatchen. Ze heten Love, Loss, Focus en Balance. Benieuwd naar andere verwachte titels? Je vindt een overzicht in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Internationale superster Ed Sheeran geeft in deze openhartige serie een kijkje in zijn leven.

TitelEd Sheeran: The Sum Of It All
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 4 afleveringen
TaalEngels
CategorieDocumentaire, Muziek
CastEd Sheeran, Cherry Seaborn

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.