Zien: allereerste beelden van Bridgerton seizoen 2 (vanaf 2022 op Netflix)

Tijdens het fanevenement TUDUM heeft Netflix op zaterdag 25 september 2021 veel mooie dingen met ons gedeeld. Voor fans van Bridgerton was daar ook nog eens spannend beeldmateriaal, want we hebben nu de allereerste beelden voorgeschoteld gekregen van seizoen 2!

Eerste beelden: Bridgerton seizoen 2 op Netflix

Anthony Bridgerton ontmoet Kate Sharma in de sneak peek van Bridgerton seizoen 2. Hieronder bekijk je de allereerste beelden die door Netflix werden gedeeld tijdens het evenement TUDUM.

Bridgerton heeft nu al 4 seizoenen bevestigd gekregen van Netflix, maar in 2022 komt eerst deel 2

Een tijdje geleden kregen we ineens fantastisch nieuws van Netflix. Er zou namelijk niet alleen een tweede seizoen van Bridgerton worden gemaakt, maar het ongekende succes leidt ook naar de productie van een derde én vierde seizoen. We zullen hierop echter nog een tijdje moeten wachten, want eerst staat pas in 2022 de komst van S2 op het programma. De exacte datum is 21 januari 2022.

Verhaal, informatie en trailer van de romantische dramaserie

Bridgerton volgt Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), de oudste dochter van de machtige Bridgerton familie als ze haar debuut maakt op Regency Londen’s competitieve huwelijksmarkt. In de hoop in de voetsporen van haar ouders te treden en een ware liefdesrelatie te vinden, lijken Daphne’s vooruitzichten aanvankelijk ongeëvenaard. Maar als haar oudere broer haar potentiële huwelijkskandidaten begint uit te sluiten, wordt Daphne ook nog eens belasterd door het schandaalblad van de mysterieuze Lady Whistledown. En dan komt de zeer begeerlijke en rebelse Hertog van Hastings (Regé-Jean Page), toegewijde vrijgezel en de vangst van het seizoen voor de mama’s van de debutantes. Hoewel ze verklaren niets van de ander te moeten hebben, is hun aantrekkingskracht onmiskenbaar en de vonken vliegen ervan af als ze verwikkeld raken in een toenemende strijd van verstand terwijl ze de verwachtingen van de maatschappij voor hun toekomst navigeren.

SoortSerie
Jaar2020
Duur4 seizoenen
CategorieDrama, Romantiek, Romantische dramaserie
IMDb7,3 uit 88.000 stemmen
MakersChris Van Dusen
CastRegé-Jean Page, Phoebe Dynevor, Adjoa Andoh, Julie Andrews, Jonathan Bailey
KijkenBekijk direct op Netflix