Spaanse serie El Cid met La Casa de Papel-acteur is nu te zien op Amazon Prime Video

Fans van Spaanse series als La Casa de Papel en Élite, opgelet! Er is namelijk een splinternieuwe Spaanse serie gelanceerd op Amazon Prime Video met Jaime Lorente in de hoofdrol, bekend van zijn rollen als Denver in La Casa de Papel en Nano in Élite. Sinds vrijdag 18 december 2020 is het eerste seizoen van de serie El Cid op Amazon Prime Video te zien.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

El Cid (seizoen 1) op Amazon Prime Video in België

Onder de nieuwe films en series op Amazon Prime Video in december vallen onder andere het vijfde seizoen van The Expanse en de speciale aflevering van The Grand Tour—A Massive Hunt. Nu is dus ook het volledige eerste seizoen van de Spaanse serie El Cid te streamen.

Verhaal

Ruy Díaz de Vivar is een jonge page die trouw is aan zijn meester, Sancho, de toekomstige koning van León en Castilië. Terwijl hij vecht om hogerop te komen, raakt hij dankzij zijn natuurlijke talent met een zwaard verstrikt in een samenzwering om de koning omver te werpen, wat evenveel bloedvergieten, pijn en dood zou veroorzaken voor zowel de christenen als de moslims.

Trailer


Details van de serie

Titel: El Cid
Jaar: 2020
Soort: Serie
Categorie: Actie, Drama, Geschiedenis
Duur: 1 seizoen
Maker: Luis Arranz, José Velasco
Cast: Jaime Lorente, José Luis García Pérez, Alicia Sanz
IMDb: 6.7 uit 139 stemmen
Trailer: Bekijk nu op YouTube
Kijken: Bekijk nu 30 dagen gratis op Amazon Prime Video

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in België vind je bij de pagina Amazon Prime Video aanbod.

Veelgestelde vragen over El Cid op Amazon Prime Video

  1. Wanneer gaat El Cid (2020) online in première op een streamingdienst?

    Sinds vrijdag 18 december 2020 is de serie El Cid in België te zien op de streamingdienst Amazon Prime Video.

  2. Waar kun je El Cid (gratis) online kijken?

    Bij Amazon Prime Video kun je 30 dagen gratis naar El Cid kijken, alvorens je besluit om een abonnement van €2.99 per maand op de streamingdienst te nemen. Klik op de rode knop bovenin dit artikel om direct de serie te streamen.