Volgende Spaanse hitserie ‘El Inocente’ gelanceerd op Netflix

Netflix is flink aan de weg aan het timmeren met nieuwe series, zowel op het gebied van Spaanse titels als op programma’s die gebaseerd zijn op populaire boeken. Zo is ¿Quién Mató a Sara? één van de nieuwste Spaanstalige hitseries en staat Shadow & Bone (gebaseerd op de boeken van Leigh Bardugo) nu op #1 in de Netflix Top 10. Op het snijvlak van deze populaire categorieën heeft Netflix vandaag, op 30 april 2021, een gloednieuwe Spaanse serie gebaseerd op een populair boek gelanceerd: El Inocente (in het Engels bekend als The Innocent) staat nu volledig online!

El Inocente (serie, 1 seizoen) is vanaf 30 april te zien op Netflix

Bekijk vanaf 30 april 2021 de miniserie El Inocente op Netflix. Aangezien de serie is gebaseerd op het volledige boek van de auteur Harlan Coben en is uitgebracht als een miniserie, is het onwaarschijnlijk dat er een tweede deel van de Spaanse serie zal verschijnen.

→ Het El Inocente-boek van Harlan Coben, waar de Netflix-serie op gebaseerd is, vind je hier 📚

Verhaal en trailer van de serie El Inocente / The Innocent

Op een nacht, probeerde Matt onschuldig een gevecht te stoppen en eindigde in een moordzaak. Nu, negen jaar later, probeert hij opnieuw te beginnen met Olivia, zijn vrouw. Een schokkend telefoontje van Olivia terwijl ze op zakenreis is brengt Matt van zijn stuk, en hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen. Zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken, deze keer door Lorena, een politie-inspecteur die een zelfmoordzaak onderzoekt.

Meer informatie over de serie

Titel: El Inocente / The Innocent
Taal: Spaans
Soort: Miniserie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Misdaad, Drama, Mystery
Cast: Mario Casas, Juana Acosta, Josean Bengoetxea
Bekijk: Stream direct op Netflix