Waar kun je de film Elf (2003) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over hoe men de film Elf online kijken kan. Deze kerstklassieker uit 2003 van Jon Favreau (bekend van The Mandalorian) met Will Ferrell is uiterst populair. Filmliefhebbers willen deze titel dan ook graag streamen.

In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Elf online kijken?

Apple TV+: Daarnaast biedt streamingdienst Apple TV+ de mogelijkheid om deze titel te huren of kopen. Ga direct naar de film op Apple TV+.

Google Play: Verder is de film te huur of koop bij de internationale webshop van Google. Ga direct naar de film op Google Play.

Amazon.nl: De online winkel Amazon.nl biedt deze titel op schijf aan. Ga direct naar de film op Amazon.nl.

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de film op Bol.com.

Verhaal van Elf (2003)

Nadat hij ontdekt heeft dat hij een mens is, besluit een man die als elf op de Noordpool is opgegroeid, naar New York City te reizen om zijn echte vader te vinden.

Streaming informatie over de film

Jaar: 2003
Soort: Film
Categorie: Avontuur, Komedie, Familie
IMDb: 7.0 uit 220.588 stemmen
Duur: 1 uur en 37 minuten
Regisseur: Jon Favreau
Schrijver: David Berenbaum
Cast: Will Ferrell, James Caan, Bob Newhart
Trailer: Bekijk direct op YouTube

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de film op Streamwijzer.